ΑΕΚ

Δίλημμα... κορυφής στην ΑΕΚ

Δίλημμα... κορυφής στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την προπόνηση της Τρίτης (20/9) ο Κετσπάγια άρχισε να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αλμέιδα για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Μπορεί τα μαντάτα από τις εξετάσεις που έκανε ο Αλμέιδα στη μέση να ήταν καλά. Όμως ο Πορτογάλος φορ, όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το Sport24, θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και πιθανότατα θα προφυλαχθεί στο ματς με τον Ηρακλή, προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Γι αυτό άλλωστε και ήδη από τη προπόνηση της Τρίτης (20/9), ο Τιμούρ Κετσπάγια άρχισε να ψάχνεται για τον αντικαταστάτη του Αλμέιδα, στην κορυφή της επίθεσης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δοκίμασε ήδη από το σημερινό δίτερμα, δυο εναλλακτικές.

Η πρώτη με τον Τόμας Πέκχαρτ στην κορυφή και την τριάδα Μάνταλου, Ροντρίγκες και Μπακασέτα ακριβώς από πίσω. Σχήμα δηλαδή ίδιο μ' αυτό που ξεκίνησε με την Βέροια, αλλά με τον Τσέχο αντί του Αλμέιδα.

Ενώ η δεύτερη εναλλακτική, είναι το σχήμα με το οποίο ολοκλήρωσε η ΑΕΚ το ματς του Σαββάτου (17/9). Δηλαδή τον Μπακασέτα στην κορυφή της επίθεσης και την τριάδα Βάργκας, Μάνταλου και Ροντρίγκες ακριβώς από πίσω.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ