ΑΕΚ

Δίαυλος με την Πορτογαλία

Δίαυλος με την Πορτογαλία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκτός από "τσεκάρισμα" ποδοσφαιριστών, το ταξίδι Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο στην Πορτογαλία αφορά και επαφές με ομάδες όπως η Μπράγκα και η Σπόρτινγκ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όσες φορές την τελευταία διετία η ΑΕΚ προτίμησε την αγορά της Πορτογαλίας για να κάνει τα… ψώνια της, όχι απλώς δεν το μετάνιωσε αλλά κτύπησε και «διάνα». Πρώτα ήταν ο Έλντερ Μπαρμπόζα που ήρθε από την Μπράγκα και μετά ακολούθησε ο Αντρέ Σιμόες από την Μορεϊρένσε.

Τώρα στο μπλοκάκι της ΑΕΚ υπάρχουν και πάλι παίκτες για… τσεκάρισμα από το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Γι αυτό άλλωστε και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο θα ταξιδέψουν αύριο (1/4), όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το Sport24.gr , μέχρι και την δυτική άκρη της Ευρώπης. Όμως η αλήθεια είναι πως η παρακολούθησε εκ του σύνεγγυς υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, δεν είναι ο μοναδικός λόγος του ταξιδιού του τεχνικού διευθυντή και του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ. Υπάρχει και ένας ακόμα πιο… μακροπρόθεσμος.

Η ΑΕΚ θέλει να «στήσει» ένα δίαυλο συνεργασίας με ομάδες της Πορτογαλίας όπως η Μπράγκα και όπως η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Και μ’ αυτό τον σκοπό, ο Μιλοβάνοβιτς με τον Ντε Μπαρτόλο θα κάνουν και συναντήσεις με αξιωματούχους των δυο πορτογαλικών ομάδων. Ο στόχος προφανής. Να μπορέσει η ΑΕΚ να αποκτήσει πρόσβαση σε αξιόλογες περιπτώσεις, ακόμα και νεαρών ποδοσφαιριστών, που μπορούν να αποκτηθούν έστω και με την μορφή του δανεισμού.

Με την Μπράγκα η ΑΕΚ ήδη έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις, από την μεταγραφή του Μπαρμπόζα το καλοκαίρι του 2014. Και αυτές τις σχέσεις, θέλει να τις ενισχύσει και κυρίως να τις θέσει σε μια μόνιμη βάση. Ενώ οι άνθρωποι της ΑΕΚ σκοπεύουν και σε άνοιγμα πόρτας συνεργασίας, μ’ έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Σπόρτινγκ, που μπορεί να αποφέρει μια σειρά από μακροπρόθεσμα οφέλη.

Παράλληλα φυσικά, ο Μιλοβάνοβιτς και ο Ντε Μπαρτόλο, στο τριήμερο που θα μείνουν στην Πορτογαλία, θα τσεκάρουν και ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη βάλει στην λίστα τους. Κυρίως κεντρικούς αμυντικούς, αλλά και ακραίους επιθετικούς.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ