ΑΕΚ

Διαψεύδει η ΑΕΚ για Βολκάν Σεν

Turkey's Volkan Sen controls the ball during the international friendly soccer match between Slovenia and Turkey, in Ljubljana, Slovenia, Sunday, June 5, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Turkey's Volkan Sen controls the ball during the international friendly soccer match between Slovenia and Turkey, in Ljubljana, Slovenia, Sunday, June 5, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Η ΑΕΚ διαψεύδει τα μεταγραφικά σενάρια από την Τουρκία περί απόκτησης 30χρονου εξτρέμ, Βολκάν Σεν, από την Τράμπζονσπορ με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού.

Από την Τουρκία κυκλοφόρησαν σενάρια την Τετάρτη (24/1) περί θετικής απάντησης του 30χρονου εξτρέμ της Τράμπζονσπορ, Βολκάν Σεν, στην πρόταση της ΑΕΚ για εξάμηνο δανεισμό.

Από την Ένωση διαψεύδουν κατηγορηματικά τα σχετικά μεταγραφικά σενάρια και τονίζουν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να φορέσει τα "κιτρινόμαυρα" ο Βολκάν Σεν.

Γεννημένος στην Προύσσα, ξεκίνησε την καριέρα από την Μπούρσαρπορ και το 2011 μετακόμισε στην Τραπεζούντα για την Τράμπζονσπορ.

Ύστερα από μία τριετία, επέστρεψε στην Μπούρσασπορ και το 2015 πήγε στην Κωνσταντινούπολη για τη Φενέρμπαχτσε. Στην αρχή της τρέχουσας σεζόν επέστρεψε στην Τραπεζούντα για την Τράμπζονσπορ, με τη φανέλα της οποίας είχε τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο.

AP Photo/Darko Bandic

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ