ΑΕΚ

Διαψεύδει για Ντέβιτς ο Μιλοβάνοβιτς

Διαψεύδει για Ντέβιτς ο Μιλοβάνοβιτς
Μιλοβάνοβιτς INTIME SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, διέψευσε τις δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει σε σερβικό σάιτ. Ποιοι παίκτες βρίσκονται στη λίστα.

Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς διέψευσε τις δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει σε σερβικό σαιτ, σύμφωνα με τις οποίες η ΑΕΚ θα αποκτήσει μέχρι και το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου τον Μάρκο Ντέβιτς.

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Ένωση δεν έχει στην μεταγραφική της λίστα τον Σέρβο επιθετικό με ουκρανικό διαβατήριο. Όμως το θέμα δεν είναι τόσο προχωρημένο, όσο παρουσιαζόταν από τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.

Ο Ντέβιτς μαζί με τον Λάφερτι, τον Μαρικά και τον Ούτσε, βρίσκεται στην λίστα με τους τέσσερις επιθετικούς που έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ ανάμεσα σ’ όλους τους φορ που έχουν προταθεί.

Και μέσα στις επόμενες ώρες, θα παρθεί οριστική απόφαση. Άλλωστε τους πρώτους τρεις η ΑΕΚ πρέπει να τους κλείσει άμεσα, διότι αύριο (31/8) πέφτει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου και κανένας εκ των τριών δεν είναι ελεύθερος. Ο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή και με την διοίκηση και με τον Δέλλα, προκειμένου να προχωρήσουν στην οριστική απόφαση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ