ΑΕΚ

Διαμαρτυρία της ORIGINAL στα γραφεία του Κανελλόπουλου!

Διαμαρτυρία της ORIGINAL στα γραφεία του Κανελλόπουλου!

Φωνή λαού, οργή Θεού... Λίγο μετά τις 16.00 φίλαθλοι της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του Τάκη Κανελλόπουλου και διαμαρτύρονται με αυτόν τον τρόπο για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Για χαμένα εκατομμύρια από το 2009 και μετά μίλησε ο πρώην μέτοχος της ΠΑΕ στη συζήτηση με τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που ετοιμάζονται για αποχή και... υπογραφή.

Η διαμαρτυρία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19.30 και το κύριο μήνυμά της ήταν ένα και απόλυτα σαφές: Σώστε την ΑΕΚ τώρα".

Το χρονικό της διαμαρτυρίας:

Το παρών έχουν δώσει πάνω από 100 άτομα κι ο κόσμος συνεχίζει να έρχεται στα γραφεία της εταιρίας "ΤΙΤΑΝ" του Τάκη Κανελλόπουλου στα Πατήσια.

Υπάρχουν αρκετά πανό. Ένα από αυτά γράφει: "Το μέλλον της ΑΕΚ στα χέρια σας, το δικό σας στα δικά μας".

Διαμαρτυρία της ORIGINAL στα γραφεία του Κανελλόπουλου!

Ένα άλλο πανό αναφέρει: "Τέρμα τα "θα", βάλτε τώρα τα λεφτά".

Κι ένα τρίτο: "Αν η ΑΕΚ διαλυθεί θα τρομάξει όλη η Γη"

Διαμαρτυρία της ORIGINAL στα γραφεία του Κανελλόπουλου!

Στη συγκέντρωση βρίσκονται οι Παπαδημητρίου (πρόεδρος Ερασιτέχνη) και Χατζηχρήστος.

Για μισή ώρα οι οπαδοί της ΑΕΚ θα κλείσουν συμβολικά την είσοδο της εταιρίας.

Προηγουμένως ο κόσμος ζήτησε να συναντηθεί με τον Τάκη Κανελλόπουλο. Ενημερώθηκαν, ωστόσο, ότι ο πρώην μέτοχος απουσιάζει.

Λίγο πριν τις 16.45 ο Τάκης Κανελλόπουλος είχε επικοινωνία με τους οπαδούς. Τους ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται στα Πατήσια στις 19.00, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους.

Στις 17.30 ο κόσμος της ΑΕΚ παραμένει έξω από τα γραφεία και περιμένει την άφιξη του Τάκη Κανελλόπουλου.

Η ώρα έχει φτάσει 18:15 και οι φίλοι της ΑΕΚ παραμένουν παρά την βροχή, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Τάκης Κανελλόπουλος θα φτάσει στα γραφεία σε μισή ώρα.

19.00: Ο Τάκης Κανελλόπουλος στη συζήτηση που είχε με τους οπαδούς είπε: " Η παρέα του 2004 διαλύθηκε το 2008. Από το 2009 και μετά που έφυγα κι εγώ χάθηκαν 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αυτοί που είναι τώρα έχουν βάλλει άλλα 30 εκατομμύρια. Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω οικονομικά αλλά περιμένω και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Οι σχέσεις των μετόχων δεν είναι καλές και δεν φτάνει μόνο η δική μου συνδρομή για να σωθεί η ΑΕΚ".

Ο πρώην μέτοχος της ΠΑΕ τόνισε ουσιαστικά την κακοδιαχείριση που υπάρχει στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια ενώ η συζήτηση με τους οπαδούς συνεχίζεται

Δίνουν ανάσα Ντέμης και Οικονομόπουλος

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Χάρης Οικονομόπουλος ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλλο ότι αύριο θα κατατεθεί στον λογαριασμό της εταιρείας το ποσό των 2 εκατ. ευρώ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ