ΑΕΚ

Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας: "Ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς της ΑΕΚ ο πρόεδρος του Δ.Σ."

Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας: "Ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς της ΑΕΚ ο πρόεδρος του Δ.Σ."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας καταγγέλλει πως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ξυλοκοπήθηκε από δέκα οπαδούς της ΑΕΚ. Για «κλίμα βίας και τρομοκρατίας» κάνουν λόγο απ’ την δημοτική αρχή.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας καταγγέλλει πως ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Γιώργος Πάνος, ξυλοκοπήθηκε από δέκα οπαδούς της ΑΕΚ και η δημοτική αρχή κάνει λόγο για κλίμα βίας και τρομοκρατίας, αφήνοντας αιχμές προς πολλές κατευθύνσεις.

Αναλυτικά:

"Πριν από λίγο ξυλοκοπήθηκε από 10 φερόμενους ως οπαδούς της ΑΕΚ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιώργος Πάνος κατά την έξοδό του από το Δημαρχείο.

Το γεγονός έρχεται ως φυσική συνέπεια του κλίματος βίας και τρομοκρατίας που έχει επικρατήσει στο κέντρο της πόλης μας το τελευταίο τριήμερο από τους δήθεν ειρηνικούς διαδηλωτές υπό την ανοχή της Πολιτείας, την κάλυψη της ΠΑΕ ΑΕΚ και τη συγκάλυψη αρκετών ΜΜΕ.

Δεδομένης της αδυναμίας προστασίας των αιρετών των οποίων η σωματική ακεραιότητα απειλείται, το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο αναβάλλεται μέχρι να διασφαλιστούν συνθήκες ομαλότητας στην πόλη από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι ενδεκάδες του Χιμένεθ είναι αίνιγμα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ