ΑΕΚ

Δημητριάδης: "Η ΑΕΚ επέστρεψε για να γίνει πρώτη παντού"

Δημητριάδης: "Η ΑΕΚ επέστρεψε για να γίνει πρώτη παντού"
Δημητριάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κατάκτηση της πρωτιάς στα playoffs είναι ο ξεκάθαρος στόχος της ΑΕΚ σύμφωνα με τον Βασίλη Δημήτριάδη, ο οποίος ανέφερε ότι ο Δικέφαλος "επέστρεψε για να είναι παντού πρώτος".

Η ΑΕΚ ξεκινάει τα play off στις 11 Μαϊου από την πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας μαζί με τον Παναθηναϊκό και στόχος της είναι να παραμείνει εκεί σύμφωνα με τον Βασίλη Δημητριάδη που εκπροσώπησε την "Ένωση" στην διαδικασία.

"Στόχος της ΑΕΚ είναι να είναι πρώτη παντού. Είναι μια σειρά αγώνων που πρέπει να είμαστε έτοιμοι, θα είμαστε έτοιμοι και στόχος μας είναι η πρώτη θέση" υποστήριξε ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όσον αφορά το πλεονέκτημα των δύο βαθμών που έχει η ΑΕΚ: "Σίγουρα είναι σημαντικό να ξεκινάς με πλεονέκτημα δύο βαθμών αλλά αυτό θα πρέπει να το δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μας είναι πολύ καλή, είμαστε σίγουροι για την ομάδα μας και επαναλαμβάνω ότι στόχος της ΑΕΚ είναι να είναι πρώτη παντού".

Και συμπλήρωσε: " Πρέπει η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη, να είναι προετοιμασμένη. Εμείς έχουμε νωρίτερα έναν τελικό. Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο για να δώσουμε χαρά και τον στόχο μας. Ελπίζω να πετύχουμε και τους δύο στόχους μας. Η ΑΕΚ επέστρεψε για να γίνει πρώτη και θα γίνει πρώτη παντού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ