ΑΕΚ

Δημάτος: "Όταν θα πρέπει, όλες οι αλήθειες"

Δημάτος: "Όταν θα πρέπει, όλες οι αλήθειες"
Μιλοβάνοβιτς, Δημάτος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με μια ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΑΕΚ στο facebook, Ανδρέα Δημάτου, αντέδρασε η ΠΑΕ σε όσα είπε ο Γκουστάβο Πογέτ στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Sport24.gr.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στον Βασίλη Τεμπέλη και το Sport24, έριξε "ρουκέτες" κατά της ΑΕΚ. Η πλευρά της Ένωσης δεν θέλησε να απαντήσει στον Ουρουγουανό τεχνικό. Τουλάχιστον όχι την δεδομένη χρονική στιγμή.

Διότι σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ανδρέας Δημάτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σύντομα θα υπάρξει αντίδραση.

"Όταν θα πρέπει, όλες οι αλήθειες θα ακουστούν. Και όλες οι συμπεριφορές θα ξεκαθαρίσουν. Δεν θα αργήσει. Μην βιάζεστε... Και κυρίως μην δηλητηριάζεστε τέτοιες μέρες! Και όπως λέει και ο μεγαλύτερος ΑΕΚτζής που έχω γνωρίσει... "δεν γίνεται κάποιοι να προσπαθούν να μας πείσουν ότι μονίμως η ΑΕΚ έχει το άδικο" έγραψε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ.

Επίσης όσα είπε ο Πογέτ στο Sport24 έφτασαν μέχρι και τα αποδυτήρια των Σπάτων. Και έγιναν αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Ειδικά η απάντηση που έδωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός, όταν ρωτήθηκε για την διαχείριση που έκανε στα αποδυτήρια.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ