ΑΕΚ

Δεύτερος επιθετικός ο Αραβίδης, αμυντικός χαφ ο Μάνταλος

Δεύτερος επιθετικός ο Αραβίδης, αμυντικός χαφ ο Μάνταλος
Μάνταλος, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζοζέ Μοράις δοκίμασε διαφορετικό σχήμα στην προπόνηση της ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο το Σάββατο (5/11). Διαβάστε τις σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή της Ένωσης. "Μπουλντόζες" στα Σπάτα.

Το ιδανικότερο και το πιο... επιθετικογενές σχήμα για το ματς με τον Ατρόμητο, φαίνεται πως ψάχνει ο Ζοσέ Μοράις. Γι αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός της ΑΕΚ, έκανε στη σημερινή (3/11) προπόνηση μια νέα διαφορετική δοκιμή ενδεκάδας.

Αυτή την φορά ο Μοράις τοποθέτησε τον Αραβίδη σε ρόλο δεύτερου επιθετικού πίσω από τον Αλμέιδα. Και έδωσε στον Μάνταλο ρόλο δεύτερου αμυντικού χαφ, δίπλα στον Γιόχανσον, με τον Λάζαρο και Πατίτο ξανά στα δυο άκρα. Αυτή ήταν μια σκέψη που δοκίμασε και στην χθεσινή (2/11) προπόνηση, όσο ήταν ο Μπακασέτας ακόμα στο γήπεδο. Με τον Μπακασέτα σε ρόλο δεύτερου επιθετικού πίσω από τον Αλμέιδα. Και σήμερα στην θέση αυτή δοκίμασε τον Αραβίδη.

Πάντως είναι πιθανό αυτό το σχήμα να αποτελέσει εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει ακόμα πιο επιθετική η ομάδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο. Και περισσότερες πιθανότητες έχει ως βασικό... σχήμα, αυτό που δοκίμασε στην χθεσινή προπόνηση, δηλαδή με Σιμόες και Γιόχανσον στα αμυντικά χαφ και τον Μάνταλο σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Μπουλντόζες στα Σπάτα

Μια από τις ελλείψεις που υπήρχαν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, ήταν τα μηχανήματα αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών. Με τους ποδοσφαιριστές να χρειάζεται να πηγαίνουν για θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο.

Όμως ήδη στα Σπάτα ξεκίνησαν οι εργασίες, προκειμένου να διαμορφωθεί ένας ολόκληρος όροφος, σε πλήρες κέντρο αποκατάστασης. Με τα απαραίτητα μηχανήματα, αλλά και με πισίνα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ