ΑΕΚ

Δεύτερο τεστ για την ΑΕΚ με την Κορόνα Κιέλτσε

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΚΑΡΠΑΤΙ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΚΑΡΠΑΤΙ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (19:00, Novasports1) την Κορόνα Κιέλτσε στο δεύτερο συνεχόμενο φιλικό της ματς, μετά την Καρπάτι Λβιβ.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στη χθεσινή (8/7) ισοπαλία 1-1 με την -πανέτοιμη- Καρπάτι Λβιβ. Η ΑΕΚ όμως θα τεστάρει τις δυνάμεις της σήμερα κόντρα στην Κορόνα Κιέλτσε, στο δεύτερο φιλικό της αγώνα, ακριβώς μία ημέρα μετά το πρώτο τεστ.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει για ακόμα μια φορά την ομάδα του Κιέλτσε, αφού είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες. Η αρχή είχε γίνει στην Οπαλενίτσα πριν τρία χρόνια και η συνέχεια ήταν πέρυσι στο Κιέλτσε, νικώντας την και τις δυο φορές με το ίδιο σκορ, 2-0.

Οι Πολωνοί το συγκεκριμένο ματς, το περιμένουν πως και πως αφού με ανακοινώσεις του, έχουν γνωστοποιήσει ότι θα αποτελέσει γιορτή με διάφορα χάπενινγκ και σόου που έχουν ετοιμάσει, ενώ θα παρουσιάσουν και την νέα τους φανέλα ενόψει της νέας χρονιάς.

Στα αγωνιστικά, η Κορόνα βλέπει ως πρόβα τζενεράλε το συγκεκριμένο ματς, αφού σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα τους και τους δίνεται η ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους, κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

Απ’ την άλλη η ΑΕΚ, έχοντας αντιμετωπίσει την Καρπάτι, ο Ισπανός προπονητής θα κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με την χρησιμοποίηση των παικτών του, δίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όλους, ώστε να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για την συνέχεια, στο δεύτερο αγώνα τεστ της Ένωσης.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ