ΑΕΚ

Δεύτερη συνέντευξη Σιμόες στην Πορτογαλία: "Κάποιος πρέπει να λάβει μέτρα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O αρχηγός της ΑΕΚ μετά τη "Record" μίλησε και στην "O Jogo" για όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τάχθηκε υπέρ της λήψης μέτρων.

Η απόφαση για επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα την Κυριακή (11/3) το βράδυ στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ έχει περίοπτη θέση στα διεθνή ΜΜΕ.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελούν τα πορτογαλικά, καθώς στους "Δικέφαλους" αγωνίζονται οι Αντρέ Σιμόες, Βιεϊρίνια, Έλντερ Λόπες, ενώ έχουν περάσει από την Primeira Liga οι Τζάλμα Κάμπος και Φερνάντο Βαρέλα.

Ο αρχηγός της Ένωσης μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του στη "Record", μίλησε και στην "O Jogo". Χαρακτήρισε εκ νέου ως "πράξη τρομοκρατίας" την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τάχθηκε υπέρ της λήψης μέτρων:

"Κάποιος πρέπει να πάρει μέτρα, γιατί εάν δεν γίνει, αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει. Όταν ένας πρόεδρος μπαίνει οπλισμένος στο γήπεδο, αυτό ξεπερνά τα όρια. Ο διαιτητής έφυγε και κλείστηκε στα αποδυτήρια.

Πέρασαν δύο ώρες και δεν είχαμε νέα από τον διαιτητή. Οι υπεύθυνοι της ομάδας είπαν ότι δεν είχαμε ασφάλεια και δεν υπήρχαν οι συνθήκες για να συνεχιστεί το ματς γιατί ήταν μια πράξη τρομοκρατίας. Μετά φύγαμε από το γήπεδο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ