ΑΕΚ

Δεν τα κατάφερε ο Ρόβας

Δεν τα κατάφερε ο Ρόβας
INTIME SPORTS

Ο Ρόβας έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Βάρης ενώ 21 παίκτες πήρε μαζί του Δέλλας εκ των οποίων οι 18 θα τεθούν στην διάθεση του.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας με τον Ρόβα να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτή. Μισό πρόγραμμα για Τσεβά για προληπτικούς λόγους

Δύο μέρες πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης, η ΑΕΚ προετοιμάζεται και ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα διεκδικήσουν μια θέση στην ενδεκάδα του Σαββάτου.

Στην αποστολή λοιπόν για τον αγώνα του Σαββάτου (17.00, ΟΑΚΑ) με αντίπαλο τον Αστέρα Βάρης συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Βούρας, Ντούνης, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Κορδέρο, Ντακόλ, Τσιρίλο, Πόποβιτς, Κέζος, Πλατέλλας, Πεταυράκης, Τσεβάς, Αργυρίου, Μούργκα, Τσουμάγκας, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Σταθάκης, Τζανετόπουλος και Παληαρούτας.

Όσον αφορά τη προπόνηση της Πέμπτης οι Φώτης Καραγκιολίδης, Λάμπρος Θαναηλάκης, Ρενάλντο Ράμα και Ρομπέρτο Κάτσικας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οιΒασίλης Ρόβας και Βασίλης Τσεβάς δεν ολοκλήρωσαν όλο το πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί στις 17:00.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ