ΑΕΚ

Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ για αφαίρεση βαθμών

Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ για αφαίρεση βαθμών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα τιμωρίας με αφαίρεση βαθμών, λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο Περιστέρι, κατά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Στην ΑΕΚ έλαβαν την Πέμπτη (10/2) την κλήση σε απολογία για όσα έγιναν στο Περιστέρι. Όπως και το κατηγορητήριο. Και φυσικά έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή. Η πρώτη εκτίμηση στην ΑΕΚ, είναι πως δεν υπάρχει κανενα θέμα τιμωρίας με αφαίρεση βαθμών. Επίσης, υπάρχει η διαπίστωση πως δεν είναι και τόσο επιβαρυντικές οι εκθέσεις παρατηρητή, αστυνομίας και το φύλλο αγώνα. Διότι όλες καταγράφουν ολιγόλεπτα γεγονότα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Επίσης η έκθεση της αστυνομίας καταγράφει τον τραυματισμό του οπαδού, αναφέροντας ότι του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Αγία Ολγα και στη συνέχεια συνελήφθη. Δεν αναφέρεται τίποτα απολύτως για μαχαίρωμα. Η έκθεση της Αστυνομίας αναφέρει ότι με την «έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας έληξε άμεσα η συμπλοκή».

Πάντως στην ΑΕΚ υπάρχει προβληματισμός για όσα έγιναν στο Περιστέρι και ήδη έχουν μπει στην διαδικασία, σε συνεργασία με τους οργανωμένους οπαδούς, να "θωρακίσουν" το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι και να μην συμβεί το παραμικρό.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Έκνομες ενέργειες μέσω ανακοινώσεων"

Μέχρι και -3 για ΑΕΚ και Ατρόμητο

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ