ΑΕΚ

Δεν προλαβαίνει το ντέρμπι ο Αλμέιδα

Δεν προλαβαίνει το ντέρμπι ο Αλμέιδα
Αλμέιδα-ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούγκο Αλμέιδα έκανε μόνο θεραπεία και γυμναστήριο και στην προπόνηση και οριστικά δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ήδη από την αρχή της εβδομάδας φαινόταν πως οι ελπίδες να προλάβει ο Ούγκο Αλμέιδα το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ήταν κοντά στις μηδενικές.

Στην προπόνηση της Πέμπτης στα Σπάτα απλώς εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες πιθανότητες που υπήρχαν. Ο Πορτογάλος φορ έμεινε και πάλι μόνο στο γυμναστήριο και έκανε και θεραπεία στη μέση του. Όπερ σημαίνει πως μόλις με δυο προπονήσεις να απομένουν μέχρι το ντέρμπι, ο Αλμέιδα είναι αδύνατον να καταφέρει να είναι έτοιμος.

Επίσης, μόνο θεραπεία έκανε και ο Ρόναλντ Βάργκας, αλλά ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Κετσπάγια για το ντέρμπι.

Αντίθετα, ο Πέτρος Μάνταλος έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα, φορώντας προστατευτική μάσκα. Ο αρχηγός της ΑΕΚ έδειξε πως όλο και περισσότερο συνηθίζει να παίζει με τη μάσκα στο πρόσωπο. Σίγουρα θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μένει να φανεί αν τελικά θα καταφέρει να βρεθεί και στο βασικό σχήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κλήρωση: Οι 8 όμιλοι του Κυπέλλου Ελλάδας
Οριστικά εκτός ντέρμπι ο Βάργκας
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ