ΑΕΚ

Δεν γλιτώνει από... αγωνίες

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΙΜΟΕΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΙΜΟΕΣ ICON

Το έχει η φετινή μοίρα του Χιμένεθ, να ζει με... αγωνίες για τα χαφ. Ο νέος "πονοκέφαλος" με τον Σιμόες και το μεγάλο άγχος. Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ.

Πριν προλάβει ο Μανόλο Χιμένεθ να συμβιβαστεί με την ιδέα της απώλειας του Πέτρου Μάνταλου και του Γιάκομπ Γιόχανσον, του προέκυψε μια καινούργια αγωνία. Συμπτωματικά και πάλι από τα χαφ. Και προφανώς δεν είναι καλή μια τέτοιου είδους σύμπτωση, καθώς οι λύσεις είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένες.

Επομένως και η αγωνία ακόμα μεγαλύτερη. Αυτή την φορά το άγχος του Χιμένεθ είναι ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος χαφ αποχώρησε από το ματς με τη Ριέκα με ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Μάλιστα η κατάσταση του ελαφρώς επιδεινώθηκε, καθώς έσφιξε τα δόντια και έβγαλε ολόκληρο το ματς μ' αυτές τις ενοχλήσεις. Καταρχήν ο Σιμόες υποχρεώθηκε να απουσιάσει από το ματς της περασμένης Δευτέρας (27/11) με τον Πλατανιά. Αλλά το κακό ήταν έτσι κι αλλιώς μικρό. Το άγχος του Χιμένεθ, αφορά το ματς της Κυριακής (3/12) στη Λιβαδειά και πολύ περισσότερο τον "τελικό" στη Βιέννη την προσεχή Πέμπτη (7/12).

Βεβαίως η άλλη όψη του νομίσματος δείχνει πως ο Ισπανός τεχνικός ενδεχομένως θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός, καθώς οι εξετάσεις του Σιμόες έδειξαν πως έχει αποφύγει την θλάση. Όμως έδειξαν επίσης πως υπάρχει και μεγάλη καταπόνηση στον δικέφαλο του Πορτογάλου μέσου. Ως εκ τούτου χρειάζεται διαχείριση. Μέχρι και το ματς με τον Λεβαδειακό, οι μέρες που απομένουν είναι λίγες.

Επομένως και οι πιθανότητες να προλάβει να είναι ο Σιμόες απολύτως έτοιμος και χωρίς ρίσκο. Έτσι κι αλλιώς ωστόσο, το μεγάλο διακύβευμα, είναι το ματς με την Αούστρια. Εκεί που η ΑΕΚ χρειάζεται οπωσδήποτε τον Σιμόες, καθώς εν τη απουσία και του Γιόχανσον, ο μοναδικός διαθέσιμος καθαρόαιμος αμυντικός χαφ, είναι μόνον ο Γαλανόπουλος. Παρόλα αυτά, ο Χιμένεθ θα ζει με την... αγωνία για το αν θα προλάβει ο Σιμόες το ματς με την Αούστρια, μέρα με την ημέρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ