ΑΕΚ

Δεν ανησυχούν και τον… περιμένουν

Δεν ανησυχούν και τον… περιμένουν
Βάργκας

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ξεκαθαρίζει η μέρα της άφιξης του Βάργκας στην Ελλάδα με σκοπό να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Όσο δεν υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο ποδοσφαιριστή στο συρτάρι, μεταγραφή δεν υπάρχει. Ή έστω, δεν υπάρχει εφησυχασμός πως μια μεταγραφή έκλεισε.

Και αυτό φυσικά στην ΑΕΚ το ξέρουν καλά και γι αυτό ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει επισήμως την απόκτηση του Ρόναλντ Βάργκας.

Όμως από την άλλη μεριά, η πλήρης συμφωνία με το παίκτη είναι δεδομένη και ακόμα και την φωτοτυπία με την υπογραφή του στο συμβόλαιο έχει στείλει ο διεθνής μεσοεπιθετικός. Επομένως δεν έχουν στην ΑΕΚ κανέναν λόγο να ανησυχούν για το γεγονός πως ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα τυπικά της μεταγραφής. Κάτι εξάλλου που για πρακτικούς λόγους, δεν γινόταν.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ σκοπεύουν μέσα στις επόμενες ώρες να επικοινωνήσουν με τον Βάργκας προκειμένου να οριστικοποιήσουν την μέρα άφιξης του στην Αθήνα για να κλείσει και επίσημα η μεταγραφή.

Κάτι που είναι δεδομένο πως θα γίνει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Άλλωστε και η ΑΕΚ θέλει να τελειώνει άμεσα το θέμα και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φύγει ξέγνοιαστος για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ