ΑΕΚ

Δεν αλλάζει συνταγή ο Δέλλας

Δεν αλλάζει συνταγή ο Δέλλας
INTIME SPORTS

Μπορεί η ΑΕΚ την προηγούμενη Δευτέρα να παρουσίασε κάποιες αγωνιστικές δυσλειτουργίες στη Βέροια. Όμως κέρδισε. Και ως γνωστόν, ο άγραφος νόμος των προπονητών λέει πως ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει.

Αυτό που έδειξε ο Τραϊανός Δέλλας στην προπόνηση της Παρακευής, είναι πως δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στο σχήμα και την αγωνιστική συνταγή, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής (4/10) στο ΟΑΚΑ με τον Ατρόμητο.

Ο Δέλλας δοκίμασε εναλλάξ τον Μπουονανότε και τον Μάνταλο σε ρόλους επιτελικού και αριστερού εξτρέμ αντίστοιχα και τον Βάργκας στο δεξί άκρο. Πάντως προς το τέλος του "διπλού", ο Δέλλας έβαλε για λίγο και τον Μπαρμπόζα αντί του Βάργκας.

Κατά τα άλλα ο Γιόχανσον με τον Σιμόες ήταν το δίδυμο στα αμυντικά χαφ και ο Γκάλο με τον Ντίντακ στα δυο άκρα της άμυνας. Στους στόπερ ο Δέλλας ξεκίνησε στο δίτερμα με το δίδυμο της Βέροιας. Δηλαδή τον Λαμπρόπουλο με τον Τζανετόπουλο. Όμως προς το τέλος τους αντικατέστησε με τους Άρθο και Κολοβέτσιο.

Δέλλας: "Τα ματς κρίνονται από εμάς"

Ο Τραϊανός Δέλλας το έχει πει πολλές φορές στους παίκτες του. "Τα ματς κρίνονται από την δική μας απόδοση και μόνο". Και επιμένει σ’ αυτό. Άλλωστε αυτό φάνηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Βέροια, που από δικά της λάθη, η ΑΕΚ βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ.

Γι αυτό και ο Δέλλας, μιλώντας στην κάμερα τηςNova, επεσήμανε πως και το δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, θα κριθεί από την απόδοση που θα έχει η δική του ομάδα

"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εκτός του ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δείχνει μια σταθερότητα τα τελευταία χρόνια στη Super League, είναι και μια έμπειρη ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές κι έναν πολύ καλό προπονητή που έχει δείξει δείγματα γραφής.

Δεν κοιτάμε μεμονωμένα παίκτη - παίκτη, αλλά το σύνολο που είναι πολύ καλό. Η δυσκολία του παιχνιδιού έχει να κάνει και με το γεγονός ότι δεν έχει νικήσει στα τελευταία τρία παιχνίδια, άρα θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Χρειάζεται πολύ προσοχή και συγκέντρωση γιατί έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Εμείς παίζουμε στην έδρα μας. Η νίκη είναι μονόδρομος. Θα πρέπει να έχουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται και έχουμε ως ομάδα, δηλαδή την πολύ καλή κατοχή της μπάλας, την υπομονή στο παιχνίδι μας, έτσι ώστε να βρούμε χώρους και την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουμε εκεί που πρέπει.

Το ματς θα κριθεί από τη δική μας απόδοση. Τα πάντα κρίνονται από εμάς. Αν μπούμε συγκεντρωμένοι και δω αυτά που θέλω μέσα στο γήπεδο θα νικήσουμε σ' αυτό το ματς".

Μικρές ιστορίες, μιας μεγάλης βραδιάς

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ