ΑΕΚ

Δέλλας: "Στόχος μας είναι η άνοδος, αλλά..."

Δέλλας: "Στόχος μας είναι η άνοδος, αλλά..."
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε ότι φιλικά όπως αυτό με τη Λαμία βοηθούν την ομάδα να μπει σε φιλοσοφία Β' Εθνικής. Αναλυτικά οι δηλώσεις του "Κολοσσού".

Ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Λαμία μίλησε με θετικά λόγια για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, τονίζοντας ότι αυτά τα ματς βοηθούν την ομάδα να μπει σε φιλοσοφία Β' Εθνικής.

"Σιγά σιγά μπορούμε να μπαίνουμε στην λογική της Β' Εθνικής, με ομάδες σκληροτράχηλες. Είχαμε μια ανούσια υπεροχή κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα, αλλά έλειπε η ουσία. Λειτουργήσαμε επιπόλαια σε κάποιες ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε γκολ.

Θέλαμε να πάρουν χρόνο συμμετοχής πολλοί παίκτες και να μπουν στη νοοτροπία της Β' εθνικής. Αν μπορούμε να βρούμε κάτι θετικό είναι πως η ομάδα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα παρά μόνο σε στημένες φάσεις. Υπάρχει και το φιλικό του Σαββάτου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε", τόνισε αρχικά ο Δέλλας και συνέχισε:

"Είναι ένα ματς εκτός έδρας. Επιδίωξη μας είναι να παίζουμε εκτός έδρας γιατί τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος είναι εκτός έδρας. Στόχος μας είναι η άνοδος, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο.

Εκεί αποδεικνύονται τα πάντα. Στην θεωρία είναι εύκολα τα πράγματα. Αλλά θα πρέπει να το δείχνουμε και στο γήπεδο. Δεν ξέρουμε ποια πλέον είναι η τελική ευθεία. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Περιμένουμε τις αποφάσεις. Σκοπός μας είναι μέσα απ' αυτά τα παιχνίδια να μπαίνουμε στη φιλοσοφία της Β' Εθνικής"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ