ΑΕΚ

Δέλλας: "Παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε σοφότεροι"

Δέλλας: "Παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε σοφότεροι"
Δέλλας INTIME SPORTS

Διαβάστε τις δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα στη συνέντευξη τύπου των προπονητών στο ΟΑΚΑ. Τι είπε ο τεχνικός της "Ένωσης" για το πρώτο ημίχρονο και το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ καθώς και για την ανατροπή.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, αναφέρθηκε στο πρώτο μέρος και στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και στην ανατροπή στην επανάληψη, όπου οι παίκτες του πίεσαν πολύ και κατάφεραν να φτάσουν στο τρίποντο, κάνοντας το "2 στα 2".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

"Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας. Μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Ξέραμε ότι θα μας περιμένει ο αντίπαλος και θα ψάξει την κόντρα επίθεση. Φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο αυτό. Δεν είχαμε φαντασία και κίνηση με την μπάλα. Αυτά διογκώθηκαν μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες έδειξαν διάθεση να το γυρίσουν, μας βοήθησε και η αποβολή. Από το 46’ δουλέψαμε πολύ στο παιχνίδι. Μπράβο στα παιδιά για το δεύτερο ημίχρονο, το πρώτο είναι ένα καλό μάθημα. Πρέπει να δούμε τι συμβαίνει, να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Να βρίσκουμε λύσεις γρήγορα. Ένα γκολ μπορεί να δεχθείς οποιαδήποτε στιγμή", τόνισε αρχικά και συνέχισε:

"Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και το επόμενο ματς. Πάμε για τους τρεις βαθμούς, για να μαθαίνουμε να γινόμαστε σοφότεροι και καλύτερο. Ευχαριστώ στον κόσμο σήμερα. Μας βοήθησε ο κόσμος όταν το ματς στράβωσε. Η παρουσία του πέρυσι και φέτος είναι συγκινητική. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να συνεχίσουν έτσι. Να φέρουμε μαζί εκεί που πρέπει. Εύχομαι στον Νίκο καλή επιτυχία. Να είναι γερός, ήμασταν συμπαίκτες, τον είχαν προπονητή και τώρα αντίπαλο. Παράδοξο και ωραίο του ποδοσφαίρου".

Για την απουσία του Ανάκογλου και την επιλογή του Μάνταλου στα χαφ: "Είχαμε την απουσία του Ανάκογλου σήμερα, επιλέξαμε να χρησιμοποιηθεί ο Μάνταλος λίγο πιο πίσω. Δεν ήταν εκεί το πρόβλημα. Η ομάδα υστερούσε στη κίνηση χωρίς μπάλα και ο Απόλλωνας ξέρει να παίζει άμυνα καλά. Μοιραία εγκλωβίζεσαι. Να μας γίνει μάθημα το ματς. Στα αποδυτήρια θα βρούμε τις λύσεις για το επόμενο ματς αν ξαναγίνει. Στο δεύτερο 45λεπτο αλλάξαμε και τακτικά κάποια πράγματα. Θα έχουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοια θέματα. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ