ΑΕΚ

Δέλλας: "Νίκη ψυχολογίας"

Δέλλας: "Νίκη ψυχολογίας"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από τη φιλική νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας.

Στη ψυχολογία στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, όσον αφορά στα πλεονεκτήματα της φιλικής νίκης της "Ένωσης" επί του Παναθηναϊκού με 3-2, ενώ αναφέρθηκε και στη διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας.

"Έγινε ένα καλό παιχνίδι, φιλικού χαρακτήρα. Αλλά αυτό δεν λέει και τίποτα. Η νίκη αυτή ανεβάζει την ψυχολογία μας. Είναι όμως γενικά πολύ δύσκολο να κρατήσεις την ομάδα σου σε υψηλά στάνταρ, μόνο με φιλικά παιχνίδια. Πάει καιρός από το τελευταίο επίσημο ματς που παίξαμε. Όπως και να’ χει, νομίζω πως μία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι σημαντική".

Για τις διακοπές των αγώνων είπε: "Είναι ό,τι χειρότερο. Ειδικά για την ΑΕΚ έχουμε κάνει μία προετοιμασία τριών μηνών, έχουμε παίξει λίγα επίσημα ματς, έχουμε ακόμη ένα μήνα χωρίς επίσημο ".

Για το ματς στο ΟΑΚΑ: "Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Πετύχαμε δύο γκολ θα μπορούσαμε και τρίτο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μας πίεσε, άλλαξε και το σύστημά του. Μετά το 20λεπτο νομίζω ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Θα κρατήσω το πείσμα των παιδιών να κερδίσουν το ματς. Διακρίνω αυτό το στοιχείο από τα παιδιά και μπράβο τους.

Το μείζον για μένα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στα επίσημα, γιατί σε αυτά κερδίζουμε ή χάνουμε βαθμούς. Ένα φιλικό παιχνίδι μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα, πέρα από το ρυθμό που θέλαμε να πάρουμε ως ομάδα, απέναντι σε μία δουλεμένη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Αυτό τελείωσε τώρα όμως και κοιτάμε να δούμε αν θα παίξουμε την επόμενη εβδομάδα".

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ