ΑΕΚ

Δέλλας: "Έχουμε πολλή δουλειά"

Δέλλας: "Έχουμε πολλή δουλειά"

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τραϊανός Δέλλας. (VIDEOS)

Ο προπονητής της Ενωσης απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι τους περιμένει ακόμη πολλή δουλειά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: Βαγγέλης Κατσαΐτης

"Το ζητούμενο είναι να βγάζουμε μέσα στα παιχνίδια, αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Σήμερα είδα αρκετά από αυτά που θέλω, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Τα παιδιά είναι κουρασμένα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας

Αποδώσαμε καλά ανά χρονικά διαστήματα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μ’ άρεσε η συνοχή που υπήρχε στις γραμμές και είδα πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις κάτι που βλέπετε κι εσείς.

Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα κυπέλλου που έχουμε, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος υπάρχει ακόμα ένας μήνας προκειμένου να είμαστε έτοιμοι.

Κρατάω από τη σημερινή εμφάνιση την πίεση που έβγαλε η ομάδα σε όλο το πρώτο ημίχρονο και μέρα με τη μέρα θα βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ακόμα δεν μπορούμε να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Υπάρχει άνθρωπος που δουλεύει γι’ αυτό το θέμα, θα συζητήσουμε μεταξύ μας και θα δούμε τι θα γίνει", είπε στο περιθώριο του φιλικού αγώνα.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σαρρής, σημείωσε: "Είμαστε κουρασμένοι, αλλά είχαμε καλό ρυθμό στο παιχνίδι. Ακούμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας και χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, ώστε να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ