ΑΕΚ

Δέλλας: "Έτσι, δεν έχετε θέση στην ΑΕΚ"!

Δέλλας: "Έτσι, δεν έχετε θέση στην ΑΕΚ"!
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανος Δέλλας έκανε δριμείες παρατηρήσεις στους αμυντικούς της ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Ιωνικό και επικεντρώνεται στην προετοιμασία για την πρεμιέρα της Ένωσης στη Γ' Εθνική.

Η αποκαρδιωτική εμφάνιση της ΑΕΚ στο γήπεδο της Νεάπολης απέναντι στον Ιωνικό προμήνυε καταιγίδα στα Σπάτα και στην προπόνηση μετά το φιλικό κόντρα στον Ιωνικό και ο Τραϊανός Δέλλας όπως ήταν αναμενόμενο, έδωσε συνέχεια στο θέμα.

"Ήσασταν πάρα πολύ κακοί προχθές και δεν θέλω να δω ξανά αυτή την εικόνα από εσάς. Δεν επιτρέπεται! Τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο αυστηρά από εδώ και πέρα για να καταλάβετε όλοι τι περιμένω από εσάς! Όποιος δεν μπορεί δεν θα έχει θέση στην ομάδα!

Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να συγκεντρωθείτε! Οι άλλοι χτυπούσαν στο ψαχνό και εσείς μαρκάρατε με τα μάτια! Έτσι περιμένετε να κερδίσετε; Νομίζετε ότι θα σας χαριστεί κανείς; Ξυπνήστε όσο είναι καιρός".

Ο Κολοσσός τα έψαλε στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της σημερινής (16/9) προπόνησης της Ένωσης, θέλοντας να τους κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή (22/9) κόντρα στον Μανδραϊκό (το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φυλής).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Ιωνικό, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατοχής μπάλας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ