ΑΕΚ

Δέλλας: «Έκαναν όσα ζήτησα»

Δέλλας: «Έκαναν όσα ζήτησα»
INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο, εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του: «Πάμε για νίκη και στην Άμφισσα»

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στην εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του γιατί «έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο όσα τους ζήτησα» και έστειλε το μήνυμα για τη συνέχεια: «Νίκη και στην Άμφισσα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

« Θέλαμε να μπούμε στο Κύπελλο με το δεξί. Τα καταφέραμε. Θα χώριζα το ματς σε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο σε μεγάλο διάστημα είχαμε αργή ανάπτυξη και μας δυσκόλεψε στην λειτουργία μας, αλλά δίχως να απειληθούμε, αν εξαιρέσουμε κάποια λάθη μας. Έπαιζε κλειστά ο αντίπαλος και αυτό μας δυσκόλεψε.

Στο Β’ μέρος όταν αλλάξαμε ρυθμό τα κάναμε όλα εύκολα με τα τρία γκολ που πετύχαμε. Θα μπορούσε σίγουρα και μεγαλύτερο σκορ. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την διάθεση των παιδιών. Θέλαμε σκορ πρόκρισης και το 4-0 είναι πολύ καλό σκορ.

Πάμε και στην Άμφισσα για τη νίκη. Όπως είπα δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από το 90λεπτο, αφού κάναμε όσα ζήτησα. Ο κόσμος δείχνει αν είναι ευχαριστημένος με το χειροκρότημα».

Όσον αφορά για τις μεταγραφές: «Δεν μιλάω ποτέ για μεταγραφές όπως ξέρετε. Θα δούμε. Με αυτά ασχολείται ο κύριος Μιλοβάνοβιτς».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ