ΑΕΚ

Δέλλας: "Εδώ είστε όλοι βασικοί"

Δέλλας: "Εδώ είστε όλοι βασικοί"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του έδωσε ο Δέλλας πριν την έναρξη της προπόνηση, υπογραμμίζοντας την καλή εμφάνιση που είχαν οι παίκτες που μπήκαν για πρώτη φορά στην 11άδα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του έδωσε σήμερα ο Δέλλας πριν την έναρξη της προπόνηση, υπογραμμίζοντας την καλή εμφάνιση που είχαν οι παίκτες που μπήκαν για πρώτη φορά στην 11άδα της ομάδας.

"Συγχαρητήρια σε όλους σας για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα, γιατί καταφέραμε να κάνουμε στο γήπεδο ότι ακριβώς δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις", τόνισε αρχικά και συνέχισε:

"Έμεινε ικανοποιημένος από όλους σας, αλλά θα ήθελα να πω ότι τα παιδιά που μπήκαν για πρώτη φορά στην 11άδα έδειξαν ότι είναι πανέτοιμα. Αυτό δηλαδή που σας έχω ζητήσει και εγώ πολλές φορές, κατάφερε να φανεί στον χθεσινό αγώνα. Στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί και αυτό το δείξατε με την χθεσινή σας εμφάνιση. Στην ΑΕΚ υπάρχει ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που δουλεύει σωστά και όλοι οι παίκτες είναι ακριβώς το ίδιο. Εγώ σας βλέπω όλους το ίδιο και σε κάθε ματς θα παίζουν αυτοί που είναι πιο έτοιμοι. Αυτό είναι το μόνο κριτήριο που έχω, δεν είναι κανένας αναπληρωματικός εδώ, όλοι είστε βασικοί".

Ωστόσο, ο Δέλλας στάθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες λέγοντας: "Είναι σημαντικό που για ακόμα μια φορά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει όμως να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, καθώς σκοράραμε τρεις φορές παρά τις πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να τελειώνουμε σωστά τις φάσεις, έτσι να βάζουμε πιο πολλά γκολ".

Όλοι στην διάθεση του Δέλλα

Eξάλλου, οι "κιτρινόμαυροι" προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για ρεπό, λόγω του αγώνα της Κυριακής (02/11) κόντρα στον Αχαρναϊκό.

Θετικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι άπαντες συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα εκ γύμνασης, έχοντας καταπολεμηθεί όλα τα προβλήματα τραυματισμών που υπήρχαν στην ομάδα.

Έτσι ο "Κολοσσός" έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να επιλέξει αυτούς που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της "Ένωσης" για το ματς κόντρα στον Αχαρναϊκό.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ