ΑΕΚ

Δέλλας: "Δεν είχαμε φρεσκάδα στο δεύτερο ημίχρονο"

Δέλλας: "Δεν είχαμε φρεσκάδα στο δεύτερο ημίχρονο"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους παίκτες του για το ματς της Τετάρτης κόντρα στον Πανθρακικό, τονίζοντάς τους ότι δεν διαχειρίστηκαν καλά την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο. Σε κανονικούς ρυθμούς ο Μπρέσεβιτς.

Ο Κολοσσός μετά από κάθε αγώνα λέει στους παίκτες του τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά στοιχεία που είδε στο παιχνίδι τους. Την Πέμπτη, πριν την έναρξη της προπόνησης τους τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ωστόσο στο δεύτερο χάθηκε η φρεσκάδα.

"Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αυτό που έπρεπε και για αυτό δεν έχω κανένα παράπονο από εσάς. Είχαμε την κατοχή της μπάλα και καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, όπως έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις", τόνισε αρχικά ο Δέλλας και συνέχισε:

"Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάλαβα τι πάθατε. Δώσαμε την κατοχή στον Πανθρακικό και μας έλειπε η φρεσκάδα. Από την μια πλευρά το καταλαβαίνω αυτό, αλλά από την άλλη θα μπορούσαμε να έχουμε δείξει καλύτερο πρόσωπο. Το ξέραμε ότι ο Πανθρακικός θα μας πίεζε και δεν το διαχειριστήκαμε σωστά".

Μέσα και ο Μπρέσεβιτς

Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και αγωνίστηκε στο μίνι δίτερμα που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα.

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς κατάφερε να μπει σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, αφήνοντας πίσω του όλα τα προβλήματα τραυματισμών που είχε κατά καιρούς.

Μάλιστα, ο Δέλλας του έδωσε χρόνο συμμετοχής και στο μίνι δίτερμα που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα, τοποθετώντας τον στην κορυφή της επίθεσης.

Η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει ότι ο Κολοσσός έχει σκοπό να του δώσει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα δύο φιλικά με Λαμία και Πιερικό, ώστε σιγά σιγά να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να βρει τον καλό του εαυτό.

Πηγή: www.aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ