ΑΕΚ

Δέλλας: «Χρειαζόμαστε ακόμα κάποια πραγματάκια»

Δέλλας: «Χρειαζόμαστε ακόμα κάποια πραγματάκια»
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της κόντρα στην Χάποελ Τελ Αβίβ.

Τα πολλά «μπράβο» του Τραϊανού Δέλλα στους ποδοσφαιριστές του ειδικά κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, φανέρωσαν και πως εισέπραξε ο τεχνικός της ΑΕΚ την πρώτη εικόνα της ομάδας σε φιλικό. Ο «Τράι» ήταν ικανοποιημένος, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως ακόμα χρειάζεται δουλειά. Πάντως ο Δέλλας ήταν αινιγματικός ως προς την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση καθώς στην σχετική ερώτηση απάντησε:

«Υπάρχουν κάποια πραγματάκια που χρειαζόμαστε ακόμη. Θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά τα πράγματα. Υπάρχουν οι υπεύθυνοι που ασχολούνται. Εγώ θέλω να δουλεύουμε σωστά στην προπόνηση, να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα και να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι» είπε σχετικά ο τεχνικός του δικεφάλου.

Όσο για το ματς ο Δέλλας τόνισε:

«Σε μεγάλο βαθμό είμαι ικανοποιημένος. Ήταν το πρώτο φιλικό. Είναι λογικό τα πόδια να είναι βαριά. Τα παιδιά όμως έδειξαν διάθεση. Και οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν. Κάποια πράγματα που δουλεύουμε στο γήπεδο από την αρχή, βγήκαν στο γήπεδο. Αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε πιο γρήγορα. Να έχουμε πρέσινγκ, καλή κυκλοφορία, αυτό είναι το παιχνίδι που μου αρέσει και αυτό θα προσπαθήσω να δουλέψουμε».

Για την μέτρια εικόνα της ΑΕΚ στο β' ημίχρονο είπε:

«Δεν θα συμφωνήσω γιατί τα παιδιά προσπάθησαν. Μην ξεχνάτε υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και ακόμη γνωρίζονται στο γήπεδο για να γίνει ομοιογενές σύνολο», ενώ για τους νέους παίκτες της ΑΕΚ και την προσαρμογή τους απάντησε: «Η προσαρμογή αγωνιστικά θέλει τον χρόνο της. Όμως από την προσαρμογή σε σχέση με την συμπεριφορά της υπόλοιπης ομάδας είμαι ικανοποιημένος. Όλα τα παιδιά αγκάλιασαν τους νέους παίκτες και είμαι ικανοποιημένος γιατί αυτό το κλίμα θέλω στα αποδυτήρια».

Θλάση ο Ανδρεόπουλος

Ο άτυχος του σημερινού (23/7) φιλικού ήταν ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος. Μόλις 13 λεπτά πρόλαβε να παίξει και υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους. Ενώ ο Άρης Σοϊλέδης ένιωσε στην προθέρμανση ένα σφίξιμο στο ίδιο σημείο που τον ταλαιπώρησε πέρυσι και έτσι για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε καθόλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ