ΑΕΚ

Δέλλας: "Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα"

Δέλλας: "Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με την Ίντερ και τους έδωσε συγχαρητήρια για το ομαδικό πνεύμα. Ωστόσο, αυτό που τόνισε είναι ότι πλέον το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα, την ίδια στιγμή που υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Απόλυτα ικανοποιημένος, και πως να μην είναι άλλωστε, έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με την Ίντερ για αυτό και μετά το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την διάθεση που έδειξαν και το ομαδικό πνεύμα.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

« Τα παιδιά αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια, προσεγγίσαμε σωστά το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε καθόλου. Διαφοροποιήσαμε το παιχνίδι μας στο δεύτερο και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Μετράει η προσπάθεια και το ομαδικό πνεύμα. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε από σήμερα κιόλας στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Θα μπορούσαμε να χάσουμε, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κιόλας σήμερα. Το είπα και νωρίτερα. Πρέπει να γίνουμε ομάδα. Καλή ομάδα δεν είναι μόνο οι 11 που παίζουν, αλλά οι 20. Να ξέρει ο καθένας τι θέλει στο γήπεδο. Σίγουρα 11 ξεκινάμε, αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να ξέρουν τι ζητάνε στο γήπεδο και να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν»

Για το τι περιμένει στις μεταγραφές:
« Ξέρετε ότι δεν μιλάω δημόσια για μεταγραφές, δουλεύω με τα παιδιά που είναι εδώ. Για οτιδήποτε θέλετε μπορείτε να ρωτήσετε τον Μπράνκο. Εμένα με ενδιαφέρουν αυτοί που είναι εδώ».

Διαφημίζει την δουλειά που γίνεται στην ΑΕΚ το αποτέλεσμα;
« Νομίζω ότι η δουλειά που κάνουμε στην ΑΕΚ, μεγαλώνει την ομάδα. Όπως και τέτοια φιλικά με τέτοιους αντιπάλους. Δεν είναι δική μου προβολή, αλλά της ομάδας. Αυτός είναι ο σκοπός μου από την πρώτη μέρα και αυτά τα δυο χρόνια που είμαι στην ΑΕΚ, να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα για πολλά ακόμη χρόνια».

Τι σου άρεσε συνολικά από την προετοιμασία;
« Βελτίωση πάντα υπάρχει και θα την ζητάμε. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, να κρατήσουμε. Να δουλέψουμε πολύ. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Αυτοί απαιτεί η ιστορία της ομάδας και οι στόχοι που έχουμε βάλει».

Καταλήγοντας για τη Ρόμα ανέφερε:
« Έχει δείξει καλά δείγματα, έκανε καλές μεταγραφές. Κάτι της λείπει στο τέλος και δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Εύχομαι να το καταφέρει φέτος».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ