ΑΕΚ

Δέλλας: "Το χειρότερο παιχνίδι όσο είμαι εγώ στην ομάδα"

Δέλλας: "Το χειρότερο παιχνίδι όσο είμαι εγώ στην ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του φιλικού με την Ανόρθωση έκανε λόγο για πολλά αρνητικά στοιχεία τα οποία φανέρωσε το συγκεκριμένο φιλικό και τα οποία θα διορθωθούν.

Ένα πολύ κακό πρόσωπο έδειξε η ΑΕΚ στο φιλικό με την Ανόρθωση και φυσικά αυτό το διαπίστωσε και ο Τραϊανός Δέλλας ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του OTE TV μίλησε για το χειρότερο ματς της ΑΕΚ όσο είναι ο ίδιος στον πάγκο και για πολλά αρνητικά στοιχεία τα οποία όμως θα διορθωθούν και θα αλλάξουν μέχρι την έναρξη της σεζόν.

Είχατε πει μετά το φιλικό με την Χάποελ πως το ματς με την Ανόρθωση θα σας έδειχνε πράγματα, αλλά είδαμε μια κακή εικόνα;
"Όντως έτσι είναι, το είχα πει ότι αυτό το φιλικό θα μας έδειχνε πολλά και όντως είδαμε αρκετά αρνητικά και μάλιστα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Βέβαια για αυτό το λόγο είναι τα φιλικά, να τα βλέπουμε, να τα αξιολογούμε, ποδοσφαιριστές, συμπεριφορές και να τα αλλάξουμε αλλά είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε".

Τι δεν πήγε καλά;
"Δεν λειτούργησε τίποτα σωστά. Ούτε καλή κυκλοφορία είχαμε, ούτε το πρέσινγκ. Είναι πράγματα που τα έχω διαπιστώσει και θα αλλάξουν".

Η εικόνα που είδατε σήμερα πόσο μακριά είναι απ' αυτό που θέλετε να δείτε;
"Αν κρίνω από το σημερινό παιχνίδι είμαστε πολύ μακριά. Είναι το χειρότερο παιχνίδι από την μέρα που είμαι εγώ στην ομάδα αλλά τα φιλικά σου δίνουν την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα".

"Δεν λειτούργησε τίποτα"

Προβληματισμένος και βυθισμένος στις σκέψεις του έφυγε από το γήπεδο μετά το φιλικό της ΑΕΚ με την Ανόρθωση ο Τραϊανός Δέλλας. Όχι τόσο για την ήττα με 2-1, όσο για το γεγονός πως απολύτως τίποτα εξ όσων δούλεψε και μάλιστα επισταμένως τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις εδώ στην Πολωνία, δεν βγήκαν στο γήπεδο. Ενώ ο τεχνικός της ΑΕΚ διαπίστωσε πως σε κάποιους παίκτες, υπήρχε και έλλειμα διάθεσης. Κάτι που προφανώς είναι ακόμα πιο σημαντικό για τον Δέλλα.

Λίγο αργότερα ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στους εκπροσώπους του Τύπου: “Τουλάχιστον για 65 λεπτά στην ομάδα δεν λειτούργησε τίποτα. Αυτός είναι ο λόγος του φιλικού, να βλέπουμε αδυναμίες, να βελτιώνουμε συμπεριφορές. Στα προηγούμενα παιχνιδια οι δοκιμές που κάναμε χρειάζονται. Σήμερα δεν λειτούργησε απολύτως τίποτα. Δεν είχαμε κανένα στοιχείο απ’ αυτά που θέλω εγώ στην ομάδα μου. Ούτε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ούτε το πρέσινγκ που ζητήσαμε. Είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς, για να δούμε πράγματα που θέλουν βελτίωση. Κάθε παιχνίδι είναι ένα μάθημα. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι θα πρέπει να το διδάξεις και όταν χάνεις ένα παιχνίδι θα πρέπει να διδαχθείς. Αυτά είναι τα παιχνίδια που δεν κοστίζουν κάτι και είναι χρήσιμα για συμπεράσματα. Ένα στοιχείο που πρέπει να έχουμε στην ομάδα, είναι η διάθεση να παλέψουμε κάθε παιχνίδι. Αυτό δεν το είδα σήμερα από κάποιους. Αλλά υπάρχουν χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον".

-Έπαιξε ρόλο η κούραση;

«Η κούραση πάντα υπάρχει αλλά δεν το βλέπω σαν δικαιολογία. Είχαμε πει συγκεκριμένα πράγματα που θέλουμε, θα πρέπει στο επόμενο παιχνίδι να τα δούμε».

-Σας έδειξε το ματς και κενά που πρέπει να καλυφθούν με μεταγραφικές προσθήκες;

«Σίγουρα υπάρχουν κενά, λείπουν κάποιοι παίκτες, τα ξέρουμε, τα έχουμε συζητήσει και τις επόμενες μέρες θα λυθούν και αυτά».

-Ένα σχόλιο για τον Χαφέζ…

«Είναι ένα ταλέντο επένδυση για την ομάδα. Θα πρέπει να γνωρίσει την ομάδα, να γνωρίσουμε και εμείς τα στοιχεία που έχει και να μπει στο κλίμα της ομάδας. Δεν συζητάω για πρώτο και δεύτερο. Όποιοι μπορούν και όποιοι θέλουν να κάνουν την δουλειά, αυτοί θα παίξουν».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ