ΑΕΚ

Δέλλας: "Θα γίνει άμεσα ραντεβού με την διοίκηση"

Δέλλας: "Θα γίνει άμεσα ραντεβού με την διοίκηση"
INTIME SPORTS

Απολύτως ξεκάθαρος για την επόμενη μέρα ήταν ο Τραϊανός Δέλλας μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, τονίζοντας ότι θα γίνει άμεσα ραντεβού με την διοίκηση της ΑΕΚ.

Απολύτως ξεκάθαρος για την επόμενη μέρα ήταν ο Τραϊανός Δέλλας μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. "Θα γίνει άμεσα ραντεβού με την διοίκηση", τόνισε ο "Τράι" και φυσικά δεν επρόκειτο να πει κάτι περισσότερο δημοσίως, πριν γίνει αυτή η συνάντηση.

"Ένα ραντεβού για να συζητήσουμε. Από εκεί και πέρα, θα δούμε. Είναι προγραμματισμένο το ραντεβού. Είναι κάτι που θα γίνει άμεσα". Όσο για το ματς, ο Δέλλας στάθηκε κυρίως στον κύκλο των δυο ετών, που κλείνει σήμερα (10/6) για την ΑΕΚ.

"Σήμερα έκλεισε για μας ένας κύκλος δυο ετών. Θέλαμε να το κλείσουμε με νίκη. Έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Αν και μπήκαμε καλά΄και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, κάναμε πολλά λάθη και δίναμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μας δημιουργεί προβλήματα.

Από ένα τέτοιο λάθος μπήκε και το γκολ. Θελήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε, απέναντι σε μια καλά δουλεμένη ομάδα. Για εμάς κλείνει σήμερα τυπικά, μια περίοδος δυο δύσκολων χρόνων. Από εδώ και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ