ΑΕΚ

Δέλλας: "Τελειώστε την άνοδο στον πρώτο γύρο"

Δέλλας: "Τελειώστε την άνοδο στον πρώτο γύρο"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε το σύνθημα της έναρξης των πλέι οφ, ζητώντας από τους παίκτες του να μείνουν ανεπηρέαστοι από τη διακοπή και να τελειώσουν από νωρίς και τυπικά την υπόθεση – άνοδος στη Super League.

Στα Σπάτα επέστρεψε ο Τραϊανός Δέλλας, μετά από δύο ημέρες απουσίας, λόγω υποχρεώσεων με το δίπλωμα προπονητικής του και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τα πλέι οφ, μετά την κλήρωση.

Ο "Κολοσσός", τους ζήτησε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο και να τελειώσουν γρήγορα με την άνοδο, αν είναι εύκολο ακόμα και στο τέλος του α’ γύρου του μίνι πρωταθλήματος.

"Πρέπει να μείνουμε ανεπηρέαστοι από τη διακοπή. Ξεκινούν τα πλέι οφ και νομίζω ότι δουλέψαμε όπως έπρεπε για να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να μην χάσουμε το ρυθμό μας.

‘Εχουμε το προβάδισμα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Πρέπει να μπούμε δυνατά στα πλέι οφ και να τελειώσουμε και μαθηματικά την άνοδο με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Πρέπει να είστε όλοι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, γιατί όλοι είστε απαραίτητοι. Θα πάρετε όλοι χρόνο συμμετοχής στα πλέο οφ", είπε χαρακτηριστικά ο Δέλλας.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ