ΑΕΚ

Δέλλας: "Συνεχίστε, μπορείτε να πετύχετε τα πάντα"

Δέλλας: "Συνεχίστε, μπορείτε να πετύχετε τα πάντα"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορούσε να κρύψει την έντονη συναισθηματική του φόρτιση όταν πήρε το λόγο για την αποχαιρετιστήρια ομιλία στους παίκτες. Διαβάστε τα λόγια του Έλληνα τεχνικού στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Ο Τραϊανός Δέλλας μπορεί να μην μετρά πολλά χιλιόμετρα προπονητικής καριέρας. Σίγουρα όμως η σημερινή, ήταν από τις πιο δύσκολες και ενδεχομένως η πιο δύσκολη μέρα που έχει ζήσει ως προπονητής.

Ο «Τράι» είχε αποφασίσει πως ήθελε να βρεθεί στα Σπάτα και να αποχαιρετήσει τους παίκτες και να τους κάνει την τελευταία προπόνηση. Μόνο εύκολο δεν ήταν όλο αυτό, καθώς ήταν πολύ φορτισμένος ψυχολογικά.

Ήδη από νωρίς το πρωί, ακόμα και όταν ήταν μόνος του στο προπονητικό κέντρο. Πολλώ δε μάλλον όταν ήρθαν και οι ποδοσφαιριστές του. Και φυσικά όταν πήρε τον λόγο στα αποδυτήρια για την αποχαιρετιστήρια ομιλία στους παίκτες του, η συναισθηματική φόρτιση έφτασε στο ζενίθ της.

Μάλιστα όταν έκανε αναφορά στους συνεργάτες του, βούρκωσε. Ενώ η φωνή του πολλές φορές «έσπαγε» από την συγκίνηση, γι αυτό και δεν ήθελε να πει πολλά.

"Ξέρετε πλέον όλοι πως δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Θέλω να ξέρετε πως πίστευα και πιστεύω πολύ σ' εσάς. Έχετε τεράστιες ικανότητες και μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Αρκεί να το πιστεύετε. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας για τη συνεργασία που είχαμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε από την πρώτη μέρα. Κάποιοι από εσάς ήταν εδώ. Να σας ευχαριστήσω όλους για την δουλειά που κάναμε και όσα πετύχαμε και περάσαμε μαζί. Προσπάθησα πάντα να μην αδικήσω κανέναν σας.

Μπορεί και να μην τα κατάφερα κάποιες φορές. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και τους συνεργάτες μου, που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου και περάσαμε τόσο πολλά και δύσκολα μαζί. Να συνεχίσετε, μπορείτε να πετύχετε πολλά" ήταν τα λόγια του Δέλλα πριν ξεκινήσει η προπόνηση.

Ενώ μόλις ολοκληρώθηκε, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, ο «Τράι» αγκάλιασε όλους τους ποδοσφαιριστές του έναν προς έναν και τους χαιρέτησε.

Μπάγεβιτς: "Ξένος ο νέος προπονητής".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ