ΑΕΚ

Δέλλας: "Συγκέντρωση στο πρωτάθλημα"

Δέλλας: "Συγκέντρωση στο πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με τον Παναιτωλικό και στην τελευταία προπόνηση ζήτησε από τους παίκτες του να συγκεντρωθούν πλέον στο πρωτάθλημα.

Προφανώς και όλα όσα είδε ο Τραϊανός Δέλλας στο γήπεδο στο φιλικό με τον Παναιτωλικό, τον άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο. Η ΑΕΚ κέρδισε, είχε καλή αγωνιστική εικόνα, ενώ Μάνταλος και Κορδέρο επέστρεψαν μετά από τραυματισμούς. Όμως τα… σοβαρά για την ΑΕΚ τώρα (ξανά) αρχίζουν.

Στο Αγρίνιο ήταν απλώς ένα φιλικό. Και πριν τη σημερινή προπόνηση, ο Δέλλας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, αφού πρώτα είχε μόνο καλά λόγια για το ματς με τον Παναιτωλικό.

"Δείξαμε μια καλή εικόνα στο παιχνίδι στο Αγρίνιο. Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι όμως και όχι τίποτα παραπάνω. Αλλά ήταν σημαντικό που δουλέψαμε σωστά στο γήπεδο και βγάλαμε κάποια καλά πράγματα. Επίσης είναι πολύ σημαντικό και μας ικανοποιεί όλους και το γεγονός πως γύρισαν τα παιδιά που είχαν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό.

Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά για να συνεχίσουμε. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια", ήταν τα λόγια του Δέλλα.

Από 5 ευρώ τα εισιτήρια με ΠΑΣ

Η ΑΕΚ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (13/9) και υποδέχεται τον ΠΑΣ. Και από σήμερα (7/9) ήδη έχουν κυκλοφορήσει online τα εισιτήρια του ματς, ενώ στα εκδοτήρια θα πάνε το Σάββατο (12/9). Οι τιμές ξεκινούν από 5 Ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΑΕΚ – Πας Γιάννενα (13/09, 16:00) έχει τεθεί σε λειτουργία.

(Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας)

Το on line σύστημα λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας ( www.aekfc.gr) όλο το 24ωρο και η προπώληση γίνεται μέσω internet με τη χρήση Η/Υ ή mobile συσκευών (tablet και smartphone κινητών). Η πώληση αφορά μόνο τα κανονικά εισιτήρια (ενηλίκων) και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 15:00.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

Λ. Κύμης από τις 13:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

εκδοτήριο μπάσκετ από τις 13:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

εκδοτήριο θύρας 12 από τις 13:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρες 1, 15, 17, 35 : 5€

Θύρα 3, 21* : 10€ (Παιδικά 5€)

Θύρες 5, 7, 11, 13 : 15€ (Παιδικά 5€)

Θύρα 9 : 20€ (Παιδικά 10€)

Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)

Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 100€ (Παιδικά 40€)

* Η αγορά εισιτηρίων στην οικογενειακή θύρα 21 μπορεί να γίνει μόνο από τα εκδοτήρια στις οικογένειες που προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας 2015-16 και θέλουν επιπλέον εισιτήριο για άλλο μέλος της οικογένειάς τους (απαραίτητη η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας).

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, το Σάββατο στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια.

Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια θα πρέπει να προμηθεύονται τα παιδιά από 11 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2005), με μόνη προϋπόθεση οι συνοδοί των παιδιών άνω των 8 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ