ΑΕΚ

Δέλλας στους παίκτες: "Έτσι σας θέλω"

Δέλλας στους παίκτες: "Έτσι σας θέλω"
Δέλλας INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά το φιλικό με τη Σεβίλλη. Τι ακριβώς τους επεσήμανε μετά το 1-1 το βράδυ του Σαββάτου (8/8) στο ΟΑΚΑ.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν είναι από τους προπονητές που αποφεύγει να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές ή να δείξει την ικανοποίηση του για την δουλειά που κάνουν. Το ακριβώς αντίθετο. Στις προπονήσεις δεν διστάζει να μοιράζει μπράβο. Και όταν η εικόνα στο γήπεδο, είναι καλή, όπως στο χθεσινό (8/8) φιλικό με τη Σεβίλλη και ο ίδιος βλέπει αυτά που θέλει να δει, δεν έχει καμία επιφύλαξη να το κοινωνήσει και στους ποδοσφαιριστές του. Όπως και έκανε.

Μετά τη λήξη του φιλικού με τη Σεβίλλη, ο Δέλλας αφενός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, αφετέρου τους μετέφερε πως έτσι θέλει να βλέπει την ομάδα. "Συγχαρητήρια για την σημερινή (σ.σ χθεσινή) εικόνα. Έτσι πρέπει να είμαστε σαν ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, αλλά είδατε πως μπορεί να βγει στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε" ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Ξεκούραση και αλλαγή… ρυθμού

Ο Δέλλας έχει δώσει σήμερα (9/8) ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Είναι άλλωστε μια ευκαιρία για να ξεκουραστούν, πριν μπουν στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος. Πλέον το πρόγραμμα της δουλειάς και οι ρυθμοί από αύριο (10/8) αλλάζουν. Οι προπονήσεις θα είναι μονές (και πρωινές) και όχι διπλές όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Και η ένταση τους θα αυξάνει, όσο πλησιάζει η πρεμιέρα της σεζόν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ