ΑΕΚ

Δέλλας: "Σημασία έχει η εικόνα της ομάδας"

Δέλλας: "Σημασία έχει η εικόνα της ομάδας"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας είδε τον Ντιέγκο Μπουονανότε στο ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα, να σκοράρει και δεν μπορούσε παρά να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το γεγονός αυτό.

Είδε τον Ρόναλντ Βάργκας που μπήκε ως αλλαγή επίσης να σκοράρει. Είδε και τον Πέτρο Μάνταλο να μπαίνει στο γήπεδο δυνατός μετά από έξι μήνες. Όμως εκείνο που για τον τεχνικό της ΑΕΚ μετρά, είναι η εικόνα της ομάδας και όχι πως θα χωρέσουν όλοι οι παίκτες.

"Γύρισε μετά από 6 μήνες ο Μάνταλος. Θέλει ακόμη χρόνο. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα ανεβαίνει, κάνουμε την Τρίτη φιλικό για αυτό. Και για τον Κορδέρο και για όσους δεν έπαιξαν σήμερα. Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή. Όλοι χρειάζονται και είναι καλοί παίκτες. Σημαντικό να ξέρει ο καθένας τι θέλουμε από αυτόν. Σημασία έχει η εικόνα της ΑΕΚ, όχι ποιος θα παίζει".

Όσο για το ματς, ο Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ: "Το ζητούμενο σήμερα ήταν οι τρεις βαθμοί μετά την διακοπή. Δεν ήρθε εύκολα η νίκη, μας δυσκόλεψε το γρήγορο γκολ. Κρατάω την αντίδραση της ομάδας, που δεν πανικοβλήθηκε. Ορθολογικά ψάξαμε το γκολ. Με πέναλτι το καταφέραμε, το δεύτερο ήρθε την κατάλληλη στιγμή πριν τελειώσει το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αδικαιολόγητα δώσαμε φάσεις στον ΠΑΣ. Ρισκάραμε το ματς, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση και την διαχείριση. Μου θύμισε την περσινή χρονιά που ανοίγαμε κλειστές άμυνες. Είχαμε προβλήματα να διασπάσουμε την άμυνα, από τακτικά λάθη. Κρατάω τη νίκη και την αντίδραση των παιδιών για να γυρίσουμε το ματς. Ο αντίπαλος άλλαξε το σύστημα σε 4-3-3, έγινε πιο επιθετικός. Ρίσκαρε και οι δικοί μου παίκτες κάπου… χάθηκαν. Γρήγορα επανήλθαν. Και αυτό κρατάω, την αντίδραση και τα γεγονός πως οι παίκτες, μου γρήγορα προσαρμόστηκαν. Δεν πανικοβληθήκαμε, είχαμε τον έλεγχο με την μπάλα κάτω και όχι ανορθόδοξα. Τα γκολ θα έρθουν, είμαι σίγουρος παρά τις χαμένες ευκαιρίες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ