ΑΕΚ

Δέλλας: "Πρώτος στόχος να γίνουμε ομάδα σε όλα μας"

Δέλλας: "Πρώτος στόχος να γίνουμε ομάδα σε όλα μας"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της στην Πολωνία και ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων", ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για το χτίσιμο της "ένωσης" και της φιλοσοφίας που θα διέπει την ομάδα στην Super League τονίζοντας ότι τίποτε δεν θα φοβίζει την ομάδα του.

Χρειάστηκε να «σκοτώσει» τον ποδοσφαιριστή μέσα του, για να μπορεί να σκέφτεται ως προπονητής. Αναγκάστηκε να περάσει από τα χωράφια της Γ’ εθνικής και τα κακοτράχαλα μονοπάτια της Β’ για να μπορέσει να βγάλει την ΑΕΚ από το «σκοτεινό τούνελ» που είχε μπει. Έπρεπε να δουλέψει πολλή σκληρά, ακόμα και να πάει κόντρα στον καιρό. Όλα αυτά όμως, ο Τραϊανός Δέλλας τα έκανε με τον δικό του τρόπο. Για να βάλει τις βάσεις για να φτιάξει μια δική του ΑΕΚ.

Μια ΑΕΚ που «θα επιστρέψει στην κανονικότητα», ήτοι στους τίτλους. Μια ΑΕΚ που «αν δεν είναι πρώτα απ’ όλα ομάδα, δεν είναι τίποτα». Ο Δέλλας στο λυκαυγές του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία, κάνει τον απολογισμό, βάζει τέρμα σε σπέκουλα και ψιθύρους για τους συνεργάτες του, βάζει το πλαίσιο των στόχων και της αγωνιστικής φιλοσοφίας, «πιάνει» θέματα μεταγραφών και Τζεμπούρ και κυρίως μιλά για τη νέα ΑΕΚ:

-Σε τι επίπεδο βρίσκεται η ομάδα και το επίπεδο της δουλειάς μέχρι σήμερα;
«Είναι η τρίτη προετοιμασία με την ομάδα. Σε διαφορετική κατηγορία. Αυτό έχει τις ιδιαιτερότητες του. Αυτό το διάστημα έχουμε δουλέψει αρκετά. Οι προπονήσεις είναι συνεχόμενες, οι περισσότερες διπλές και επομένως η κούραση είναι και μεγαλύτερη. Όλα αυτά έχουν στόχο την αρχή του πρωταθλήματος, για να εμφανιστούμε όπως πρέπει, έτοιμοι, να ξεκινήσουμε θετικά τη νέα σεζόν. Σε μια διαφορετική κατηγορία».

-Πόσο δύσκολο είναι να μονταριστεί μια ομάδα, όταν της λείπουν παίκτες κλειδιά, όπως ο Βάργκας, ο Μάνταλος, ο Κορδέρο;
«Δεν είναι μόνο οι παίκτες που αναφέρατε. Μια προετοιμασία και όταν ξεκινά μια νέα σεζόν, είναι δύσκολη. Όταν έρχονται νέοι παίκτες, θα πρέπει όλο αυτό το σύνολο των παλιών, με των νέων να δεθεί, για να αποδώσει αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας, σαν φιλοσοφία ποδοσφαίρου. Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Αλλά η περίοδος προετοιμασίας, είναι για να γίνουν όλα αυτά τα στοιχεία που θέλουμε, να έρθουν οι παίκτες πιο κοντά, να μάθει ο ένας τον άλλον. Δεν είναι εύκολο να φτιαχτεί μια ομάδα. Θέλει πολλή δουλειά, θέλει πολύ χρόνο, θέλει και υπομονή».

-Το γεγονός πως και πέρυσι η ΑΕΚ είχε ταλαιπωρηθεί με το θέμα των τραυματισμών και φέτος το βρίσκει μπροστά της, είναι κάτι που σας προβληματίζει;
«Επειδή έχει γίνει ντόρος μ’ αυτό το θέμα. Οι τραυματισμοί αυτοί δεν είναι κάτι σημαντικό. Όταν οι επιβαρύνσεις είναι τόσο πολύ μεγάλες, είναι λογικό να βγαίνουν προβλήματα. Αυτό που έχω ζητήσει από την πρώτη μέρα από τους ποδοσφαιριστές μου, είναι να έχω μια επικοινωνία μαζί τους. Πολλές φορές ο παίκτης μπορεί να αισθάνεται κούραση ή ενόχληση, αλλά προκειμένου να βγάλει το πρόγραμμα δεν μιλάει και το αφήνει και έτσι δημιουργείται το πρόβλημα.

Εγώ έχω ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές μου να με ενημερώνουν. Διότι ξέρω πως αυτή η περίοδος είναι πολύ δύσκολη. Είναι λογικό να έχουμε μυϊκά προβλήματα. Το να υπάρχουν δυο μυϊκοί τραυματισμοί σε μια προετοιμασία, δεν είναι μεγάλο θέμα. Σ’ όλες τις ομάδες συμβαίνουν. Και δεν ξέρω τον λόγο που έχει πάρει έκταση ένα τέτοιο θέμα πως έχουμε πρόβλημα εκεί. Σε γενικές γραμμές δεν έχουμε κάποιο θέμα. Είναι φυσιολογικό και λογικό, όταν επιβαρύνονται τα πόδια, να υπάρχουν μικροπροβλήματα. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό για μένα».

Δέλλας: "Πρώτος στόχος να γίνουμε ομάδα σε όλα μας"
INTIME SPORTS

-Επειδή υπάρχουν σχόλια και για το τεχνικό και το ιατρικό τιμ…
«Επειδή και πέρυσι δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στο τεχνικό και στο ιατρικό τιμ. Είναι άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά για την ομάδα. Έχω την φιλοσοφία πως οι άνθρωποι που δουλεύουν για την ομάδα είναι οι καλύτεροι. Και όντως είναι οι καλύτεροι. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί τους. Δουλεύουμε όλοι για το καλό της ομάδας. Τα προβλήματα είναι για να τα λύνουμε. Είμαστε όλοι εδώ και δουλεύουμε για να λύσουμε όποιο πρόβλημα δημιουργηθεί».

-Τι έμαθε η ΑΕΚ και τι έμαθε ο προπονητής Δέλλας απ’ αυτήν την διετή περιπέτεια;
«Για όλους μας ήταν στενάχωρα αυτά τα δυο χρόνια. Και θυμάστε πως από την πρώτη μέρα σας είχα πει για ένα σκοτεινό τούνελ που είχε μπει η ομάδα. Αυτό έχει τελειώσει. Όλοι έχουμε πάρει μάθημα, σαν οργανισμός ΑΕΚ το τι συνέβη και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας, αλλά και πάλι χρειάζεται πολλή υπομονή απ’ όλους. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται από την μια μέρα στην άλλη. Και κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Κάθε χρονιά έρχονται νέοι παίκτες. Σκοπός μας και σκοπός μου είναι όταν θα φτάσουμε να υπάρχουν μόνο μια ή δυο προσθήκες κάθε χρονιά, τότε θα σταθεροποιηθεί η πορεία. Όταν έρχονται δέκα παίκτες, θα είναι δύσκολο να μονταριστεί μια ομάδα. Αυτά τα τρία χρόνια, κτίζουμε ουσιαστικά ομάδα από την αρχή, βέβαια κάθε χρόνια και καλύτερα».

-Αισθάνεστε δικαιωμένος για το γεγονός αναγνωρίστηκε η δουλειά σας με την παραμονή σας στην ομάδα;
«Όπως ξέρετε δεν είμαι άνθρωπος των λόγων. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ότι έχω να κερδίσω και εγώ και η ομάδα, κερδίζονται μέσα από την δουλειά και στο γήπεδο. Σίγουρα αισθάνομαι δικαιωμένος, διότι εξυπηρετώ ένα πρότζεκτκαι ένα πλάνο ποδοσφαιρικό που τα τελευταία δυο χρόνια προσπάθησα με τον καλύτερο τρόπο να το βγάλω μέσα στο γήπεδο. Την πρώτη χρονιά φάνηκε λιγότερο, πέρυσι φάνηκε περισσότερο και εύχομαι τώρα να είναι ακόμα μεγαλύτερη αυτή η εμφάνιση των στοιχείων που θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα».

-Το μεγάλο στοίχημα την τελευταία διετία, ήταν να βγει η ομάδα απ’ αυτό το μαύρο τούνελ. Τώρα ποιο είναι το επόμενο στοίχημα;
«Νομίζω ότι η ΑΕΚ αυτά τα δυο χρόνια βγήκε από την κανονικότητα της. Το μείζον αυτή την στιγμή, είναι να ξαναφέρουμε την ομάδα στην κανονικότητα της. Και μέσα απ’ αυτή την κανονικότητα να έχουμε το κεφάλι μας ψηλά, γιατί αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για να είναι για ψηλά».

-Τι θα κοιτάξει να κάνει η ΑΕΚ τη νέα σεζόν; Ποιος είναι ο ξεκάθαρος στόχος;
«Πρωταρχικός στόχος για μένα, είναι να γίνουμε ομάδα. Ομάδα που θα παλέψει μέσα στο γήπεδο, που θα βγάλει μέσα στο γήπεδο αυτό που θέλω εγώ ως προπονητής, τα στοιχεία που θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα. Και αν έχουμε αυτά τα στοιχεία, που είχαμε και πέρυσι σε πολλά παιχνίδια, εύκολα μετά μπορούμε να βάλουμε τους στόχους. Αλλά ο πρωταρχικός στόχος είναι να γίνουμε ομάδα. Μπορεί να βάλουμε στόχους υψηλούς, πρωτάθλημα, κύπελλο, που γι αυτά έτσι κι αλλιώς η ΑΕΚ πρέπει να παλεύει, αλλά αν δεν γίνουμε ομάδα όλα αυτά είναι απλά λόγια. Μέσα από την ομάδα, μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα».

Δέλλας: "Πρώτος στόχος να γίνουμε ομάδα σε όλα μας"
INTIME SPORTS

-Στο κομμάτι που αφορά την μεταγραφική ενίσχυση. Είστε ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έχουν γίνει;
«Έγιναν προσθήκες για να βοηθήσουν την ομάδα. Αλλά και αυτά τα παιδιά θέλουν τον χρόνο τους, να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Το ποδόσφαιρο για μένα είναι σαν τα αμοιβαία κεφάλαια. Οι προηγούμενες αποδόσεις, δεν σου εξασφαλίζουν τις μελλοντικές. Θα πρέπει να δώσουμε χρόνο στην καινούργια ομάδα να δεθεί ακόμα περισσότερο και να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Άρα λοιπόν αυτό που χρειάζονται όλοι, είναι χρόνο προσαρμογής για να μπορέσουν να δείξουν τα στοιχεία για τα οποία επιλέχθηκαν».

-Μιας και μιλάμε για μεταγραφές, ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις που περιμένουμε να γίνουν;
«Δεν θα σας πω θέσεις ή πρόσωπα. Έχω μιλήσει με τον κύριο Μπάγεβιτς και τον κύριο Μιλοβάνοβιτς. Ξέρουμε κάποια πράγματα, έχουμε κάποιους στόχους, νομίζω τις επόμενες μέρες θα μάθετε περισσότερα».

-Η εικόνα της ομάδας στην προετοιμασία και στο τελευταίο φιλικό με την Ανόρθωση, έχει αλλάξει το πλάνο που υπήρχε για την περαιτέρω ενίσχυση;
«Όχι δεν νομίζω πως έχουμε αλλάξει το σκεπτικό μας, στο τι θέλαμε. Αλλά όπως είπα και πριν, σε λίγες μέρες θα έχουμε περισσότερα να πούμε».

-Έγινε ένα θέμα στο τελευταίο φιλικό με την αντίδραση του Τζεμπούρ. Πόσο σας αγχώνει αυτό το θέμα;
«Δεν με αγχώνει καθόλου. Είμαι άνθρωπος που γενικά στην περίοδο της προετοιμασίας παρατηρώ. Σας μίλησα και προχθές για συμπεριφορές που αξιολογούνται, όλα αξιολογούνται από μένα. Επειδή πάλι έγινε ένα θέμα, τι έπρεπε να κάνει ο προπονητής. Το να βγάλει ένας προπονητής έναν παίκτη έξω εκείνη την στιγμή, είναι το μόνο εύκολο. Το θέμα είναι να δώσουμε να καταλάβει ο κάθε παίκτης, τι θέλουμε εμείς σαν ομάδα. Αν ο παίκτης το καταλάβει νωρίς, έχει καλώς. Αν δεν το καταλάβει νωρίς, θα χάσει την θέση του στην ομάδα».

-Αυτό σημαίνει πως δεν έχει δεύτερο περιθώριο λάθους;
«Κανείς. Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά».

-Με βάση το υλικό που υπάρχει στην ομάδα, υπάρχει σκέψη τροποποίησης της διάταξης; Θα μείνουμε σ’ αυτό το πλάνο;
«Θα πρέπει να αφομοιώσουν πρώτα οι καινούργιοι το συγκεκριμένο πλάνο που υπάρχει. Και βέβαια υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο. Με λίγες προπονήσεις και ένα φιλικό, δεν μπορείς να πεις αν συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να αφομοιωθεί γρήγορα. Πάμε με μια σταθερή που ξέρουν οι περισσότεροι στο παιχνίδι μας και εκεί πάνω σιγά – σιγά θα κτίσουμε και την επόμενη».

Δέλλας: "Πρώτος στόχος να γίνουμε ομάδα σε όλα μας"
INTIME SPORTS

-Εκτός από την γρήγορη μετάβαση που είχατε πει, έχετε εντοπίσει άλλους τομείς που η ομάδα χρειάζεται έξτρα δουλειά;
«Δεν μπορείς να μείνεις σ’ ένα στοιχείο. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν αρνητικά και θετικά. Σε κάθε παιχνίδι βλέπουμε πράγματα που δεν έχουμε δει στο προηγούμενο. Στο τελευταίο παιχνίδι, όπως είπα και μετά το ματς, δεν είδαμε απολύτως τίποτα. Σε κανένα στοιχείο. Από εκεί και πέρα δεν μένουμε σ’ ένα παιχνίδι και προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις και από τις συζητήσεις που κάνουμε με τους παίκτες, είτε στο βίντεο, είτε θεωρητικά στον πίνακα, να δώσουμε μια κατευθυντήρια γραμμή. Όπως είπα τα πρώτα δυο – τρια φιλικά, είναι περισσότερο για να βγουν κάποια ζευγάρια παικτών και να δούμε αν κάποιος ταιριάζει ή δεν ταιριάζει με κάποιον. Συμπεράσματα έχουν βγει και βγαίνουν καθημερινά στις προπονήσεις. Αλλά χρειάζεται δουλειά και χρόνος. Στην αρχή του πρωταθλήματος θα έχω καταλήξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα που θα μπορούν να εξυπηρετήσουν ένα πλάνο που έχουμε στο μυαλό μας».

-Θα υπάρξουν αποχωρήσεις από το ρόστερ;
«Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο».

-Καθαρά αγωνιστικά, ποια θα είναι η φιλοσοφία της νέας ΑΕΚ;
«Νομίζω αυτή που είχαμε και πέρυσι. Να είμαστε μια συμπαγής ομάδα. Και όταν λέω ομάδα δεν θέλω να μένουμε μόνο στο αγωνιστικό. Ομάδα δεν είναι μπαίνουν έντεκα παίζουν, κερδίζουν ή χάνουν και φεύγουν. Ομάδα είναι όλο το πλαίσιο που είναι η καθημερινότητα μας στα αποδυτήρια, η εκτίμηση που τρέφει ο ένας για τον άλλον, ο σεβασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλον, η αγωνιστικότητα που πρέπει να έχουμε σε κάθε προπόνηση. Και από εκεί ξεκινάνε όλα.

Καθρέφτης του αγώνα για μένα είναι η προπόνηση. Ότι προπόνηση κάνεις, τέτοιο παιχνίδι θα παίξεις. Θα πρέπει λοιπόν όλοι να μπουν σ’ αυτή τη φιλοσοφία. Για τα καινούργια παιδιά είναι ίσως λίγο πιο δύσκολα, τα παιδιά που ήταν και πέρυσι στην ομάδα ξέρουν τον τρόπο που δουλεύουν. Πέρυσι όλοι μπήκαν γρήγορα σ’ αυτή την φιλοσοφία και γι αυτό είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Αλλά αυτό δεν μας εξασφαλίζει και την επόμενη χρονιά. Θα πρέπει ξανά από την αρχή να ξαναμπούμε σ’ αυτή την φιλοσοφία και την λογική».

-Προφανώς η θέση της ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς είναι στην Σουπερλίγκα. Πιστεύετε όμως πως μετά από δυο χρόνια απουσίας, θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής;
«Δυστυχώς ή ευτυχώς σε μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, δεν υπάρχει περιθώριο μεγάλο χρονικό για προσαρμογή. Εμείς θα πρέπει πολύ γρήγορα να έχουμε και αποτέλεσμα και αυτό που θέλουμε σαν ομάδα, δηλαδή καλό ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα. Στόχος μας λοιπόν είναι, στα πρώτα παιχνίδια να εμφανιστούμε έτσι ώστε να δώσουμε και ένα καινούργιο όραμα στους οπαδούς μας αλλά και σ’ εμάς την πίστη πως είμαστε καλό δρόμο».

-Τι είναι αυτό, αν υπάρχει τέτοιο, που φοβίζει τον Τραϊανό Δέλλα σ’ αυτή τη νέα πρόκληση;
«Δεν με φοβίζει κάτι. Έχω ξεκάθαρο στο μυαλό μου, τι θέλω να κάνω. Από εκεί και πέρα πρέπει να επιλέξω τα πρόσωπα που θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν αυτό το πλάνο. Δεν υπάρχει κάτι να με φοβίζει εμένα, ούτε κάτι που να φοβίζει την ομάδα μας. Αυτά τα δυο χρόνια προσπάθησα να περάσω μια νοοτροπία στους παίκτες πως σε κάθε ματς μπαίνουμε για να κερδίσουμε και αυτό θα συμβεί και φέτος. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Και από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές αυτό θα πρέπει να το βγάζουν μέσα στο γήπεδο, με την αγωνιστικότητα και το πάθος τους. Πάντα σ’ ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό πλάνο».

Δέλλας: "Πρώτος στόχος να γίνουμε ομάδα σε όλα μας"
INTIME SPORTS

-Σε περίπτωση που προκύψουν αρνητικά αποτελέσματα, υπάρχει η εγγύηση πως θα συνεχιστεί αυτό το πλάνο;
«Καμία εγγύηση δεν υπάρχει και κανένα αποτέλεσμα δεν πρέπει να ενθουσιάσει ή να απογοητεύσει την ομάδα. Για μένα αυτό είναι ξεκάθαρο. Ούτε έχω ζητήσει να πάρω εγγυήσεις από κανέναν πως εγώ θα είμαι εδώ για πάντα, ούτε όμως και το αντίθετο. Πως αν τα πράγματα είναι καλά, εγώ θα είμαι ισόβιος. Παιχνίδι με παιχνίδι, μέρα με την μέρα, η ομάδα έχει να κερδίσει πολλά περισσότερα απ’ όσα έχει να χάσει».

-Η πίεση του κόσμου που είναι μεγάλη για τίτλο, σας ανησυχεί;
«Σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη. Και στην Γ’ και στην Β’ εθνική η πίεση ήταν πολύ μεγάλη διότι εκεί το λάθος δεν επιτρεπόταν. Ωστόσο θα πρέπει να μάθουμε όλοι, από την στιγμή που βρισκόμαστε σ’ αυτή την ομάδα, να λειτουργούμε κάτω από πίεση. Και το ίδιο το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Τα πάντα είναι υπό πίεση. Επομένως θα πρέπει γρήγορα να προσαρμοστούμε στην καινούργια τάξη πραγμάτων, για να μπορέσουμε να βγάλουμε εις πέρας, αυτό που έχουμε ξεκινήσει».

-Η πίεση στον προπονητή, τελικά είναι μεγαλύτερη απ’ αυτή που είναι στον παίκτη;
«Σίγουρα είναι διαφορετικό. Δεν έχει καμία σχέση ο προπονητής με τον ποδοσφαιριστή, είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι εσύ. Είτε είσαι ποδοσφαιριστής, είτε είσαι προπονητής. Υπάρχουν παίκτες που τους λυγίζει και άλλους που τους τσιτώνει. Είναι θέμα προσωπικότητας πως διαχειρίζεσαι την πίεση».

-Έχει τελικά «σκοτωθεί» ο ποδοσφαιριστής μέσα στον Τραϊανό Δέλλα;
«Φέτος τον έφαγα, γιατί έχω πάρει δέκα κιλά (σ.σ. γέλια). Ναι, νομίζω πως πλέον δεν σκέφτομαι σαν ποδοσφαιριστής. Σε καμία περίπτωση. Και αν με βλέπετε κάποιες φορές να παίζω μπάλα με τους παίκτες, δεν είναι επειδή θέλω να νιώσω ξανά ποδοσφαιριστής. Είμαι ένας προπονητής που θέλω να είμαι κοντά με τους παίκτες μου. Και όταν λέω κοντά, δεν είμαστε φίλοι αυτό το έχουμε ξεκαθαρίσει και το ξέρουν, αλλά πάλι δεν είμαι και ο προπονητής δικτάτορας.

Διότι θεωρώ πως ο προπονητής δικτάτορας, δεν υπάρχει πια. Θα πρέπει να υπάρχει μια σχέση σεβασμού και εκτίμηση σ’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Διότι στο κάτω – κάτω και ένας προπονητής όπως εγώ και οι παίκτες θέλουν το ίδιο πράγμα. Να καταξιωθούν μέσα από την συλλογική προσπάθεια. Κανείς μόνος του, δεν μπόρεσε να καταφέρει τίποτα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά. Και πέρυσι ήταν ένα σχολείο και για τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και για την ομάδα».

-Ποιο θα είναι το βασικό όπλο της νέας ΑΕΚ;
«Όλα αυτά τα στοιχεία που είχαμε και πέρυσι. Πρέσινγκ, καλή κυκλοφορία της μπάλας. Θα πρέπει να περιορίσουμε τα προσωπικά λάθη, διότι όσο ανεβαίνει το επίπεδο θα στοιχίζουν. Αλλά νομίζω πως δεν είναι απλώς στοιχεία της νέας ΑΕΚ αυτά, είναι του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Και αν θέλουμε να έχουμε μια σύγχρονη ομάδα, θα πρέπει να έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία»

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ