ΑΕΚ

Δέλλας: "Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας"

Δέλλας: "Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο φιλικό με την Χάποελ Ιερουσαλήμ έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας ο οποίος ισχυρίστηκε πως υπάρχει ο χρόνος για να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες παρατηρούνται.

Η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο τρίτο φιλικό της στην Πολωνία και ο Τραϊανός Δέλλας είδε κάποια πράγματα που ήθελε στην διάρκεια της αναμέτρησης και του άρεσαν αλλά και κάποια τα οποία πρέπει να διορθώσει η ομάδα του. Για τον λόγο αυτό εξάλλου γίνονται και τα φιλικά προετοιμασίας.

Ο νεαρός τεχνικός υποστήριξε μιλώντας στην κάμερα του "OTE TV":

Είδαμε την ΑΕΚ να έχει πολύ καλά ποσοστά κατοχής, είναι αυτό κάτι που κρατάτε από το αποψινό φιλικό;
"Είναι ένα στοιχείο που θέλω να έχει η ομάδα μου με τον αντίπαλο που ήταν καλά κλεισμένος στο δικό του μισό αν θα μπορούσαμε να βρούμε ένα πρόβλημα από το φιλικό ήταν η ταχύτητα με την οποία κυκλοφορούσαμε την μπάλα. Θα μπορούσαμε πιο γρήγορα. Είμαι ευχαριστημένος όμως από την προσπάθεια των παιδιών και σιγά-σιγά τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα".

Μας είχατε πει πριν κάποιες μέρες ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στο τρανζίσιον, πως πήγε η ομάδα σε αυτό το κομμάτι σήμερα;
"Νομίζω ότι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια θεματάκια εκεί. Με μια ή δυο προπονήσεις δεν διορθώνονται όλα. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας για να διορθώσουμε τα πράγματα".

Οι νέοι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται στα όσα θέλετε να τους περάσετε;
"Σιγά-σιγά και αυτοί καταλαβαίνουν τον τρόπο παιχνιδιού τους ενός παίκτη με του άλλου και σίγουρα ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας".

Λίγη ώρα αργότερα μίλησε και στους απεσταλμένους του Τύπου υποστηρίζοντας:

«Νομίζω πως σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλο στιλ ομάδας. Οργανωμένοι που έκλεινε τους χώρους. Το πρόβλημα ήταν η κυκλοφορία της μπάλας, έπρεπε να είναι πιο γρήγορη. Τα παιδιά προσπάθησαν να δουλέψουν πάνω στο πλάνο. Γι αυτό γίνονται τα φιλικά, για να δουλέψουμε και σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Σ’ αυτά τα πρώτα φιλικά προσπαθώ να βγάλω ζευγάρια, να δω ποιος ταιριάζει με ποιόν, να μάθει ο ένας τον άλλον. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Το επόμενο παιχνίδι είναι με έναν καλό αντίπαλο και θα μας δείξει περισσότερα πράγματα και κάποιες αδυναμίες».

Για τον Βάργκας:
«Ο Βάργκας έχει ένα κτύπημα σε ευαίσθητο σημείο στην Περόνη και του δημιουργεί ένα πρόβλημα. Και αυτός έμεινε προληπτικά έξω όπως ο Σοϊλέδης και ο Κορδέρο. Είμαι της άποψης πως προτιμώ να χάσω έναν παίκτη για μια ή δυο προπονήσεις, παρά να τον χάσω για δυο μήνες».

Για το γκολ:
«Σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρία ή προϋποθέσεις για ευκαιρίες. Το γκολ δεν με φοβίζει. Από την στιγμή που η ομάδα έχει την μπάλα, έχει πιθανότητες να κάνει γκολ. Και το γκολ θα έρθει, είμαι σίγουρος».

Για το αν με την Ανόρθωση θα φανούν στο γήπεδο οι σκέψεις του για τον κορμό:
«Είναι νωρίς ακόμα να πούμε τέτοια πράγματα. Θέλω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές, για να δούμε τι γίνεται στο γήπεδο. Το φιλικό με την Ανόρθωση θα μας δείξει κάποια πράγματα. Τα παιδιά προσπαθούν πολύ και είναι νωρίς να βγουν συμπεράσματα για την ομάδα ή για έναν παίκτη».

Δώρο από τον Δέλλα, μισό ρεπό

Μπορεί ο Τραϊανός Δέλλας να έχει πολλά ακόμα να δουλέψει κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας εδώ στην Οπαλένιτσα. Όμως είναι απολύτως ικανοποιημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών του. Και ξέρει καλά πως έχουν δουλέψει πολύ και σκληρά. Γι αυτό και αποφάσισε να τους χαρίσει την αυριανή (30/7) πρωινή προπόνηση. Μάλιστα απόψε (29/7) μετά το φιλικό με την Χάποελ, υπήρχε μπαρμπεκιου στο ξενοδοχείο για τους ποδοσφαιριστές. Και λόγω του αυριανού ρεπό, ήταν ελεύθερη η διατροφή. Μια ευκαιρία δηλαδή για τους παίκτες να ξεφύγουν και λίγο από την διατροφική ρουτίνα της προετοιμασίας. Άλλωστε αύριο (30/7) θα μετρούν ήδη 11 μέρες εδώ στην Πολωνία και θα έχουν μπροστά τους ακόμα έξι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ