ΑΕΚ

Δέλλας: "Να βγάλουμε ξανά την ομάδα στο φως"

Δέλλας: "Να βγάλουμε ξανά την ομάδα στο φως"
INTIME SPORTS

Τις ευχές του για το νέο έτος έστειλε ο Τραϊανός Δέλλας στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ευχές από Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Τις ευχές του για το νέο έτος έστειλε ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το τι δώρο θέλει από τον Άη Βασίλη, απέφυγε να απαντήσει, χαμογελώντας.

Ο Δέλλας, αρχικά τόνισε: "Πέρυσι τέτοια εποχή λέγαμε ότι θέλαμε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το μαύρο τούνελ που έχει μπει η ομάδα. Τώρα έχει μείνει μόνο ένα εξάμηνο. Με υπομονή και πολλή σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε να ξαναβγάλουμε την ομάδα στο φως".

Και συνέχισε, λέγοντας: "Το μεγαλύτερο αγαθό απ’ όλα και πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Όταν έχουμε υγεία μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και γι’ αυτό θέλω σε όλους να ευχηθώ υγεία και να είναι δίπλα στην ομάδα», ενώ σε ερώτηση για το δώρο που περιμένει από τον Άη Βασίλη, απάντησε: «Θα δούμε, θα δούμε…".

Οι ευχές του Mελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και σε όλους τους παρευρισκόμενους στο ΟΑΚΑ, χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές και στο υπόλοιπο τιμ και δεν θα μπορούσε να λείψει από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας.

Ο "Τίγρης" μαζί με τον Μπάγεβιτς πέρασαν απ' όλα τα τραπέζια και ευχήθηκαν σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Μπάγεβιτς: "Η νέα χρονιά να μας βρει εκεί που πρέπει"

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, φανερά ευδιάθετος, πήρε την "σκυτάλη" από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και έστειλε και εκείνος τις ευχές του για την νέα χρονιά.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης αφού ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους χρόνια πολλά και καλές γιορτές συνέχισε, λέγοντας: "Χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο και στους φίλους της ΑΕΚ. Εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρει εκεί που πρέπει. Για μας το μόνο που έχουμε μπροστά μας είναι το πως η ομάδα θα μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στη θέση της", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Μπάγεβιτς.

Ανεβάζει στροφές ο Σοϊλέδης

Εξάλλου, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Δέλλα να έχει να έχει να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα.

Συγκεκριμένα ο Άρης Σοϊλέδης ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα, ενώ οι Ντακόλ και Μπαρμπόσα έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Εκτός έμεινε και ο Κορδέρο. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 10.00 το πρωί.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ