ΑΕΚ

Δέλλας: "Να γράψουμε χρυσές σελίδες στην ιστορία της ΑΕΚ"

Δέλλας: "Να γράψουμε χρυσές σελίδες στην ιστορία της ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της ΑΕΚ υποστήριξε πως τα δύσκολα χρόνια πέρασαν αλλά τα πιο απαιτητικά για όλους είναι μπροστά.

Όπως ήταν φυσικό ο Τραϊανός Δέλλας ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην γιορτή της ΑΕΚ για την επιστροφή στην Super League.

Στις δηλώσεις του όμως ήταν και πάλι φειδωλός όπως το συνηθίζει και τόνισε ότι ναι μεν πέρασαν δυο δύσκολα χρόνια αλλά τα πιο απαιτητικά έρχονται και σημείωσε ότι έκλεισε μια μαύρη περίοδος για την ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικά ο Δέλλας είπε μεταξύ άλλων:

«Ήταν δύο δύσκολα χρόνια, αλλά τα πιο απαιτητικά είναι μπροστά μας. Ήταν μια γιορτινή μέρα, οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο και όσους βοήθησαν την ομάδα. Κατ’ επέκταση τώρα κλείνει μια μαύρη περίοδος για την ομάδα, μια μαύρη σελίδα. Ξεκινά μια καινούρια περίοδος και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψουμε με χρυσά γράμματα καινούριες σελίδες.

Προσωπικά, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σκληρότερα, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Ξέρετε πως πάντα μιλάω λίγο και προσπαθώ μέσα από τη δουλειά να πω ότι θέλω να πω, κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Έχω πει πολλές φορές ότι μια ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν είναι ενωμένοι διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και κόσμος. Νομίζω ότι σαν οργανισμός ΑΕΚ, όλοι έχουμε πάρει το μάθημά μας».

Αραβίδης: "Επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε"

Δηλώσεις έκανε και ο Χρήστος Αραβίδης ο οποίος αναφέρθηκε στην παραμονή του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ και φυσικά την επιστροφή των "κιτρινόμαυρων" στην Super League.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα δύο χρόνια περιπλάνησης της ομάδας σε δύσκολες κατηγορίες, που δεν αρμόζουν στο μέγεθός της ΑΕΚ τελείωσαν. Από εκεί και πέρα πηγαίνουμε μπροστά, κοιτάζουμε την επόμενη μέρα και επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε.

Θα προσπαθήσουμε σίγουρα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την επόμενη χρονιά, όπου οι στόχοι μας είναι υψηλοί. Ο κόουτς είναι ένας «κρίκος» που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας.

Είναι χαρά μας που συνεχίζει στην ομάδα. Θέλουμε εμείς και πιστεύω και όλος ο κόσμος να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στον προπονητή και όπως είπα και πριν είναι χαρά μας να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ