ΑΕΚ

Δέλλας: "Να αποδεικνύετε συνέχεια…"

Δέλλας: "Να αποδεικνύετε συνέχεια…"
INTIME SPORTS

Την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και την επιστροφή της στη Super League ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας στα Σπάτα η ΑΕΚ. Τι είπαν Δέλλας και Μπάγεβιτς στους παίκτες.

Νωρίς το πρωί, σχεδόν με την ανατολή του ηλίου (ίσως και για λόγους σημειολογικούς), η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. Όλοι, παλιοί αλλά και νέοι, μπήκαν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, στις 7.00 το πρωί. Μια ώρα δηλαδή πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της προπόνησης, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό του Δέλλα.

Βεβαίως ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν από νωρίς στα Σπάτα. Υποδέχθηκε όλους τους παίκτες, καλωσόρισε τους καινούργιους και έδωσε στα αποδυτήρια και το στίγμα της δουλειάς. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά μόνο δουλειά. Την λέξη την επανέλαβε πολλές φορές στην πρώτη του ομιλία στους παίκτες. " Θέλω να ευχηθώ σ' όλους καλή σεζόν. Έχουμε μαζί μας νέους παίκτες και θα πρέπει όλοι να τους βοηθήσουμε να δεθούν με την ομάδα. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Ξεκινάμε σήμερα και έχουμε πολλή και δύσκολη δουλειά μπροστά μας. Ξέρετε όλοι πως οι απαιτήσεις από εμάς είναι μεγάλες. Φοράτε την φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και αυτό πρέπει συνεχώς να το αποδεικνύετε. Και αυτό θέλει πολλή δουλειά. Δεν είναι ώρα να πούμε πολλά λόγια. Πρέπει είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας"

"Σεζόν με απαιτήσεις"

Τον λόγο στα αποδυτήρια των Σπάτων πήρε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ τόνισε: " Θέλω να σας ευχηθώ και εγώ καλή σεζόν και να καλωσορίσω στην ομάδα τους νέους παίκτες. Θα είναι μια δύσκολη σεζόν με πολλές απαιτήσεις. Γι αυτό και σας περιμένει πολλή δουλειά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ