ΑΕΚ

Δέλλας: "Μετά από μία ήττα φταίει πάντα ο προπονητής"

Δέλλας: "Μετά από μία ήττα φταίει πάντα ο προπονητής"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, εντόπισε στα εύκολα λάθη των ποδοσφαιριστών του τα αίτια της ήττας από τον ΠΑΟΚ ενώ έκανε και την αυτοκριτική του.

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League, με τον τεχνικό της Ένωσης, Τραϊανό Δέλλα, να αναλαμβάνει την ευθύνη για το ανεπιτυχές αποτέλεσμα, αλλά να κάνει ιδιαίτερη μνεία στα εύκολα λάθη των ποδοσφαιριστών του.

"Μετά από μία ήττα φταίει πάντα ο προπονητής. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ το πρώτο και εμείς το δεύτερο" είπε αρχικά και συνέχισε:

"Δεν θα άλλαζα το κάτι. Δεν ήταν 4-3-3 το θέμα δεν είναι ο σχηματισμός το θέμα είναι πως μπαίνεις μέσα εμείς δεν πατούσαμε καλά που θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να τις είχαμε αποφύγει αν δεν κάναμε εύκολα λάθη που έδιναν τις ευκαιρίες στον Μακ να βγει στην κόντρα και να δημιουργήσει πρόβλημα. Θέλει προσοχή κάτι που μας στοίχισε πρέπει να μαθαίνουμε αν θέλουμε να κάνουμε την ΑΕΚ πάλι μεγάλη"

Για το αν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό: "Είναι νωρίς. Εγώ το στοιχείο που κρατάω είναι ότι και οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο.Σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι.Aλλάξαμε την διάταξή μας στο δεύτερο ημίχρονο όταν επανήλθαμε στον σχηματισμό που γνωρίζουμε καλά. Εδικά σε ντέρμπι οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και σήμερα εκεί κρίθηκε γιατί και οι δύο ομάδες είχαν καθαρές ευκαιρίες για γκολ."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ