ΑΕΚ

Δέλλας: "Κρατάμε την απόδοση, συνεχίζουμε την δουλειά"

Δέλλας: "Κρατάμε την απόδοση, συνεχίζουμε την δουλειά"
INTIME SPORTS

Να αποφευχθούν φαινόμενα εφησυχασμού και υπερβολικού ενθουσιασμού θέλησε ο Τραϊανός Δέλλας, με όσα δήλωσε μετά την καλή απόδοση της ΑΕΚ στο ισόπαλο φιλικό 1-1 με τη Σεβίλλη.

Στα αποδυτήρια ο Τραϊανός Δέλλας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά το ματς με την Σεβίλλη. Λογικό άλλωστε, καθώς ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν στο γήπεδο, όλα όσα έχουν δουλέψει στις προπονήσεις.

Πάντως ο Δέλλας επανέλαβε πως η ομάδα θέλει και χρόνο και υπομονή, για να επιστρέψει στην κανονικότητα.

«Να ευχαριστήσω την Σεβίλλη για την τιμή που μας έκανε για ένα μεγάλο φιλικό, μπροστά στον κόσμο μας. Και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί προσπάθησαν να αποδώσουν το ποδόσφαιρο που θέλουμε απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Έγινε ένα καλό ματς, το αποτέλεσμα μπορεί να μας αδικεί, αλλά είναι το τελευταίο που κοιτάζω. Αυτό που κρατάω είναι την εικόνα μας, τον τρόπο που διαχειριστηκαν το ματς οι παίκτες μου, τήρησαν κατά γράμμα το ίδιο σκεπτικό στο παιχνίδι μας.

Τελείωσε αυτό, Έχουμε πολλή δουλειά μπροστα μας και πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο μεγάλο φιλικό αλλά και φυσικά για την πρώτη αγωνιστική. Γι αυτό δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι την στιγμή που πρέπει. Επιλέξαμε να κάνουμε δυο μεγάλα φιλικά για να μετρήσουμε δυνάμεις. Να δούμε ατέλειες. Αλλά ο στόχος είναι το πρώτο ματς πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι.

Αλλά και φυσικά να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας. Χρειάζεται υπομονή, χρόνος, να είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα. Οι ομάδες δεν κτίζονται μ ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να κτίσουμε κάτι μεγάλο, που να έχει μεγάλη διάρκεια. Έχω πει στα παιδιά, πως θα πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε Κυριακή ποιοι είμαστε. Η φανέλα είναι βαριά και δεν κερδίζει μόνη της. Πρέπει σε κάθε ματς οι παίκτες να παλεύουν όσο πάλεψαν σήμερα.

Για μένα δεν υπάρχουν αβαντάζ. Θα πρέπει κάθε Κυριακή, σε κάθε ματς, να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος της πορείας θα κάνουμε το ταμείο μας. Θέλοντας ή μη, έχουν διαταράξει την κανονικότητα τα περασμένα δυο χρόνια. Ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε, ξέρουμε πως η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί. Θέλει πολλή δουλειά απ’ όλους μας. Σκοπός μας είναι να κάνουμε την ΑΕΚ ακόμα μεγαλύτερη απ’ ότι ήταν».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ