ΑΕΚ

Δέλλας: "Η δική μας απόδοση, κρίνει τα παιχνίδια"

Δέλλας: "Η δική μας απόδοση, κρίνει τα παιχνίδια"
Δέλλας INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι σίγουρος πως η ΑΕΚ θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στο ματς με την Βέροια και πως όλα εξαρτώνται από την απόδοση των παικτών του.

Σχεδόν τίποτα απ’ όσα είχε σχεδιάσει ο Τραϊανός Δέλλας για το ματς με τον ΠΑΟΚ, δεν βγήκε στο γήπεδο της Τούμπας. Και επί της ουσίας εκεί απέδωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ και το αποτέλεσμα.

Όπως ξεκαθάρισε ο Δέλλας μιλώντας στην κάμερα τηςNova, από την απόδοση της ΑΕΚ και τον τρόπο που αποδεικνύει σε κάθε ματς τι μπορεί να κάνει, εξαρτάται και αν θα πάρει ή όχι τη νίκη.

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Εμείς θα αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι το τι μπορούμε να κάνουμε. Ειδικά στο α' ημίχρονο αυτό δεν έγινε στην Τούμπα. Ευελπιστώ όμως ότι στο επόμενο παιχνίδι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε. Θεωρώ ότι μόνο από εμάς κρίνονται τα παιχνίδια.

Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Αν όχι όμως, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Η φιλοσοφία η δική μου είναι ότι σε όλα τα γήπεδα θα πηγαίνουμε για τη νίκη. Με επιθετικό ποδόσφαιρο, με αυτό που έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Κάποιες φορές βγαίνει, κάποιες όχι, αλλά το θέμα είναι να περάσουμε στην ομάδα αυτό το στοιχείο. Ότι πάμε για τη νίκη».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ