ΑΕΚ

Δέλλας: "Έτσι σας θέλω και την Κυριακή"

Δέλλας: "Έτσι σας θέλω και την Κυριακή"
Δέλλας INTIME SPORTS

Μπορεί η ΑΕΚ να νίκησε 4-0 τον Φωστήρα, ωστόσο οι σωτήριες επεμβάσεις του Ανέστη έπειτα από αναταράξεις στην άμυνα βοήθησαν στο μηδέν πίσω. Σε αυτό στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, μιλώντας στους παίκτες.

Μπορεί η ΑΕΚ να πήρε τη νίκη με 4-0 απέναντι στον Φωστήρα χάρη στο σόου του Πλατέλλα, ωστόσο για να επιτευχθεί αυτή η νίκη χρειάστηκαν και οι σωτήριες επεμβάσεις του Ανέστη έπειτα από αναταράξεις στην άμυνα. Σε αυτό στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στους παίκτες.

Ο "Κολοσσός" έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών μετά την γκέλα στο Κρανίδι και παρά τις απουσίες (Ντακόλ, Μπαρμπόσα και Μπακάκη) και τον τραυματισμό του Κορδέρο ανταπεξήλθαν σε ότι τους ζήτησε.

Μάλιστα στη σημερινή του ομιλία τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι υπάρχει άλλο ένα ματς για την τρέχουσα χρονιά και τους ζήτησε να παρουσιαστούν έτοιμοι για να κλείσουν με νίκη το 2014.

"Έπρεπε να ήμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στο χθεσινό παιχνίδι γιατί δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο να βγάλει και να δημιουργήσει φάσεις. Η αμυντική μας λειτουργία δεν ήταν καλή.

Έχουμε ακόμα άλλο ένα παιχνίδι πριν κλείσει η χρονιά. Πάμε να το κερδίσουμε και αυτό", είπε μεταξύ άλλων ο Δέλλας στους παίκτες.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ