ΑΕΚ

Δέλλας: "Είμαστε ακόμα στην αρχή"

Δέλλας: "Είμαστε ακόμα στην αρχή"
Δέλλας INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας έσπευσε να ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές του τη Δευτέρα (24/8) πως τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά τους. Η ομιλία του τεχνικού της ΑΕΚ στο πρόγραμμα της ημέρας.

Για όλους στην ΑΕΚ ήταν σημαντικό να συνδυαστεί νίκη και καλή εμφάνιση στο πρώτο ματς της επιστροφής στη Σουπερλίγκα. Ωστόσο πέρα από τα πλατιά χαμόγελα και το εξαιρετικό κλίμα στη σημερινή (24/8) επιστροφή στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής (23/8), η ζωή… συνεχίζεται στα Σπάτα.

Και μάλιστα εκείνο που ο Τραϊανός Δέλλας έσπευσε να ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές του, είναι πως τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά τους. Παρόλο που ο τεχνικός της ΑΕΚ μετέφερε και… ιδιωτικώς εντός αποδυτηρίων στους ποδοσφαιριστές του, την ικανοποίησή του για την εμφάνιση. Όπως άλλωστε είχε κάνει και δημοσίως μετά το ματς με τον Πλατανιά.

"Είναι πάντα σημαντικές όλες οι νίκες. Είχαμε καλή εικόνα ειδικά μετά τα πρώτα 20 λεπτά. Αλλά είχαμε και υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Κάναμε όσα είχαμε δουλέψει και είδατε πως όταν το κάνουμε αυτό, μας βγαίνει και στο παιχνίδι. Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα και όλοι ξέρετε πως είμαστε στην αρχή. Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε, αλλά δεν έχουμε κάνει απολύτως τίποτα.

Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να έχουμε διάρκεια. Ένα καλό παιχνίδι είναι σημαντικό αλλά δεν λέει τίποτα από μόνο του. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας και το Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς" τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ