ΑΕΚ

Δέλλας: "Είμαι στεναχωρημένος"

Δέλλας: "Είμαι στεναχωρημένος"
Δέλλας INTIME SPORTS

Μόνο η ΑΕΚ προσπάθησε να πάρει τη νίκη στο ματς με την Ξάνθη κατά τον Τραϊανό Δέλλα. Ο προπονητής της Ένωσης δήλωσε μετά το 0-0 με τους ακρίτες πως αν οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να σκοράρουν.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Νομίζω κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα και αν στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ" δήλωσε.

Ο Δέλλας ανέφερε ακόμα: "Είμαι στεναχωρημένος για το ότι αφήσαμε δύο βαθμούς, αφού σήμερα μόνο μια ομάδα προσπάθησε να πάρει αυτό το ματς. Τώρα συνεχίζουμε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας".

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Άνταμ Τζανετόπουλος, δήλωσε: "Ήταν ένα δυνατό τεστ για μένα για να δω που βρίσκομαι τι πρέπει να βελτιώσω. Ήταν ένα μάθημα για τη συνέχεια. Βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και μας λείπει λίγο ο ρυθμός. Ήμασταν προετοιμασμένοι ότι θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, σε δύσκολη έδρα. Δεν κερδίσαμε, συνεχίζουμε...".

Για τη συνεργασία του με τον Κολοβέτσιο: "Αλληλοσυμπληρωνόμαστε και υπάρχει χημεία με τον Κολοβέτσιο. Μας βοηθάει ότι πέρυσι ήμασταν όλη τη χρονιά μαζί και το καλό κλίμα της ομάδας μας βοηθάει επίσης. Σε πολλά παιδιά λείπει η εμπειρία, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες λόγω της ιστορίας".

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον από άλλες ομάδες του εξωτερικού: "Είναι μεγάλη αλλαγή για μένα. Πρέπει να έχω κάτω το κεφάλι και να συνεχίσω τη δουλειά, αλλιώς δεν θα είναι ανάλογη η συνέχεια".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ