ΑΕΚ

Δέλλας: «Δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί»

Δέλλας: «Δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί»
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης που έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες να βρουν τον ρυθμό τους.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το κτίσιμο της φετινής ΑΕΚ, ο Τραϊανός Δέλλας κατέστησε σαφές στους ποδοσφαιριστές του, πως δεν θα υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε βασικούς και αναπληρωματικούς.

Και πως θα παίζουν πάντα αυτοί που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Το επανέλαβε και μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα την Τρίτη (15/9) το απόγευμα. Αφού πρώτα ξεκαθάρισε πως στην βασική ενδεκάδα… «όλοι οι καλοί χωράνε».

«Το φιλικό έγινε για να πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής και να δούμε κάποια πράγματα όσον αφορά την τακτική, καθώς χρησιμοποιήσαμε και ένα διαφορετικό σύστημα. Πήραν λεπτά συμμετοχής ο Πέτρος και ο Μιγκέλ που τα χρειαζόντουσαν και είναι κι αυτό σημαντικό, αλλά και κάποια ακόμα παιδιά που έπρεπε να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ. Δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Όλοι θα χρειαστούν. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και έχει τις δικές του ανάγκες και είναι το καλύτερο να έχουμε πολλούς και έτοιμους παίκτες».

Όσον αφορά το νέο σύστημα (4-1-4-1) που δοκίμασε, έδειξε συγκρατημένος: « Είχαμε κάποια προβλήματα.Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής και δουλειάς πάνω στο συγκεκριμένο σύστημα».

Για τον Ντίντακ ο Δέλλας ανέφερε: «Ο Ντίντακ έχει έρθει χωρίς να κάνει προετοιμασία με την ομάδα, αλλά κάνοντας μόνος του. Τον άφησα περισσότερο στο γήπεδο προκειμένου να βρει τον ρυθμό του. Πρέπει να βρει ρυθμό, γιατί τον υπολογίζω», ενώ για τους νεαρούς τόνισε: « Τα παιδιά από την κ-20 έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικό αυτό».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ