ΑΕΚ

Δέλλας: "Δεν ξέρω αν θα μείνω"

Δέλλας: "Δεν ξέρω αν θα μείνω"
Δέλλας INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, έκανε απολογισμό της φετινής σεζόν της Ένωσης ενώ παρουσιάστηκε αινιγματικός για το μέλλον του.

Αινιγματικός για το μέλλον του στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την ΑΕΛ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους συνεργάτες του, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Νίκο Γεωργέα.

"Παίζαμε με οργανωμένη ομάδα που μας δυσκόλεψε στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε την καλύτερη εμφάνιση μας και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, ώστε να τελειώσει το ματς. Δώσαμε ένα εύκολο γκολ στην Λάρισα, η οποία ήταν κλεισμένη, ενώ εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες με υπομονή, παίζοντας με την μπάλα κάτω.

Μπορεί να μας αδικεί λίγο βάση εικόνας το 1-1. Το σημαντικό είναι ότι εξασφαλίσαμε την πρωτιά και μαθηματικά. Θα βγαίναμε πρώτοι είχα πει, και βγήκαμε, κάτι που συνέβη και με την άνοδο. Αυτό δεν έγινε εύκολα, έγινε με σκληρή δουλειά.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που πραγματικά έδωσαν τα πάντα σε προπονήσεις και ματς. Η Β’ εθνική και για την ΑΕΚ έλεγαν θα είναι εύκολη, αλλά δεν ήταν σας διαβεβαιώνω. Ήθελε πάθος και δουλειά, με τις υπόλοιπες ομάδες να ξέρουν την κατηγορία. Εμείς καταφέραμε να τελειώσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα και πήγαμε με διαφορά στα πλέι οφ. Εκεί δεν είχαμε την εικόνα που ξέραμε. Όπως είχα πει τα παιδιά δεν παρατάνε τα ματς. Πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε. Και είμαστε πρώτοι.

Ευχαριστώ κάποιους ανθρώπους, τους συνεργάτες μου. Από πέρυσι είμαστε μαζί. Τον Μπορμπόκη, τον Μπουρουτζίκα, τον Καμπόλη, τον Βούλγαρη. Κάθε μέρα είμαστε μαζί για να βρίσκουμε λύσεις σε προβλήματα. ευχαριστώ στην διοίκηση πολύ μεγάλο για την εμπιστοσύνη. Τον κύριο Μπάγεβιτς για την συνεργασία και την στήριξη. Ένα μεγαλύτερο στον κόσμο που ήταν δύο χρόνια εδώ. Τον πικράναμε κάποιες φορές, αλλά δεν κερδίζεις πάντα. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Να συνεχίσουν κοντά στην ΑΕΚ, είναι μεγάλη ομάδα.

Κλείνει την Τετάρτη αυτός ο κύκλος. Το τούνελ που ήμασταν για δύο χρόνια, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Με διαφορετικό μέλλον πια.

Ευχαριστώ τον Νίκο Γεωργέα. Δύο χρόνια με βοήθησε πολύ. Είναι μία από τις σημαίες. Αυταπάρνηση, θέληση, ήθελα να το πω. Ευχαριστώ για όλα Νικόλα", ήταν τα λόγια του Δέλλα, ενώ σχετικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ ανέφερε: "Δεν ξέρω, θα δούμε, θα μιλήσουμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ