ΑΕΚ

Δέλλας: "Δεν είμαι ικανοποιημένος"

Δέλλας: "Δεν είμαι ικανοποιημένος"
Δέλλας INTIME SPORTS

Μπορεί η ΑΕΚ να επικράτησε με 5-1 του Ηρακλή Ψαχνών, αλλά ο Τραϊανός Δέλλας είχε αρκετά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του μετά το 2-0, ενώ δεν πήρε θέση για τα μεταγραφικά.

Ο Τραϊανός Δέλλας είδε την ΑΕΚ να επικρατεί χωρίς κανένα πρόβλημα του Ηρακλή Ψαχνών, ωστόσο διαπίστωσε κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει το μεταγραφικό σενάριο για τον Κώστα Κατσουράνη.

"Θέλαμε να κλείσουμε την χρονιά μας με νίκη. Αυτό έγινε. Δεν είμαι ευχαριστημένος όμως από πολλά που είδα στο γήπεδο. Όλα μας ευνοούσαν σήμερα για καλό ποδόσφαιρο και πολλά γκολ. Μετά το 2-0 είχαμε νευρικότητα που μας επηρέασε. Αυτό το είδαμε και στο 2ο ημίχρονο. Στους παίκτες υπήρχε εφησυχασμός για το σκορ. Δεν πρέπει να το έχουμε ως ομάδα. Αλλά όπως λέμε πάντα, οι 3 βαθμοί μετράνε. Μαθαίνουμε από κάθε ματς. Με ηρεμία θα συζητήσουμε τις επόμενες μέρες και θα βρούμε λύσεις για τα προβλήματα.

Ευχές σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ και όλους σας με υγεία, χρόνια πολλά. Συνεχίζουμε με ταπεινά και κάτω το κεφάλι, για το τελευταίο 6μηνο για να επανέλθει η ΑΕΚ στην πρώτη κατηγορία"., είπε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης.

Σε ερώτηση αν έχει εισηγηθεί μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη ο Δέλλας απάντησε: "Για μεταγραφές δεν θα μιλήσω ποτέ, το ξέρετε. Υπάρχει ο αρμόδιος για να απευθυνθείτε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ