ΑΕΚ

Δέλλας: "Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα"

Δέλλας: "Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στην κακή εμφάνιση της AEK κόντρα στην ΑΕΛ, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο υπερασπίζοντας όμως τους ποδοσφαιριστές του.

Τη νίκη επί της ΑΕΛ στο "Αλκαζάρ" και τους τρεις βαθμούς κρατά ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, που δεν προσπέρασε την κακή εμφάνιση, ωστόσο υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του.

"Ξέραμε πριν το ματς τι είχαμε να κάνουμε και τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Και είχα πει στους παίκτες πως το ματς ήταν σημαντικό γιατί αν φεύγαμε με νίκη θα τελειώναμε σε μεγάλο βαθμό την άνοδο. Μπήκαμε συγκεντρωμένα στο πρώτο ημίχρονο διότι ξέραμε πως θα προσπαθούσε ο αντίπαλος να μεταφέρει ο αντίπαλος στο δικό μας μισό. Στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε αδικαιολόγητα. Σε κάποιες περιπτώσεις ο τερματοφύλακας μας αντέδρασε σωστά και ήρθε το αποτέλεσμα που μας δίνει σε μεγάλο ποσοστό την άνοδο. Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδι, συνεχίζουμε και να πάρουμε και μαθηματικά την άνοδο και από εκεί και πέρα να δοκιμάσουμε και κάποια καινούργια πράγματα. Πραγματικά η Λάρισα ήταν πολύ καλή στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς δώσαμε αδικαιολόγητα φάουλ έξω από την περιοχή. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την συγκέντρωση που είχαν".

Αναφορικά με το τι φταίει και η ομάδα δεν έχει δείξει ακόμη το καλό της πρόσωπο στα παιχνίδια των playoff ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε:

"Είμαστε τέλος περιόδου, καταλαβαίνετε όχι μόνο για την ΑΕΚ, για όλες τις ομάδες αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Εμείς προσπαθούμε καθημερινά και με συζητήσεις, να βρούμε τους τρόπους και τις λύσεις να παρουσιαστούμε καλύτερα. Πρωταρχικός σκοπός σήμερα ήταν οι τρεις βαθμοί. Όταν τα παιδιά θα ξεμπλοκάρουν από την πίεση, θα έρθει και το καλό θέαμα. Η ΑΕΚ όλη τη σεζόν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Θα ήταν άδικο να τους κρίνουμε τους παίκτες στο φινάλε της σεζόν για τρία – τέσσερα άσχημα παιχνίδια. Από τα παιχνίδια αυτά μαθαίνουμε και θα είμαστε έτοιμοι για τη Super League και θα μάθουμε να διαχειριστούμε τα πρέπει.

Έχω μάθει να στηρίζω τους ποδοσφαιριστές μου στα δύσκολα. Η κούραση είναι πολύ μεγάλη. Και υπάρχει και το πρέπει στην μέση και σιγά – σιγά μαθαίνουν στο πρέπει. Μέσα από την δουλειά και την ηρεμία, θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο πιεστήκαμε πολύ. Είχαμε μια αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση, ήταν έξι βαθμών παιχνίδι. Στόχος πλέον είναι η πρωτιά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ