ΑΕΚ

Δέλλας: «Απόφαση από κοινού»

Δέλλας: «Απόφαση από κοινού»
Αραβίδης Δέλλας INTIME SPORTS

Ο Τραϊανος Δέλλας υπεραμύνθηκε της επιλογής να μην αποκτήσει η ΑΕΚ επιθετικό και τόνισε ότι η απόφαση που πάρθηκε ήταν για το καλό της ομάδας.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα τόσο η διοίκηση της ΑΕΚ, όσο και ο Τραϊανός Δέλλας με δημόσια τοποθέτηση του, είχαν κλείσει την κουβέντα για την (μη) μεταγραφή σέντερ φορ. Είχε δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στο υπάρχον υλικό. Κάτι ανάλογο επανέλαβε ο τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας την Πέμπτη στην κάμερα της Nova. Ενώ έκανε λόγο για κοινή απόφαση με την διοίκηση, να μην προχωρήσει η ΑΕΚ σε περαιτέρω ενίσχυση.

«Η εμπιστοσύνη στα παιδιά είναι απεριόριστη, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Θα πρέπει καθημερινά και στις προπονήσεις, αλλά και στα παιχνίδια να μπορούν να εκμεταλλευθούν αυτή την εμπιστοσύνη, ώστε να βγάζουν το 100% για την ομάδα. Η απόφαση που πάρθηκε, πάρθηκε από κοινού και ήταν για το καλό της ομάδας. Όχι για το κακό της» τόνισε ο Δέλλας. Όσο για την διακοπή του πρωταθλήματος και τον βαθμό που επηρέασε την ομάδα, ο τεχνικός της ΑΕΚ επεσήμανε:

«Κάθε διακοπή επηρεάζει όλες τις ομάδες. Ήταν όμως κάτι προγραμματισμένο. Εμείς πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα. Έχει τον ίδιο προπονητή και σχεδόν ίδια ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Έχει καλή ψυχολογία μετά το τελευταίο αποτέλεσμα που έφερε στην έδρα της, αλλά εγώ περιμένω τη δική μας αντίδραση. Παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρώτο μέλημα του ΠΑΣ θα είναι η αμυντική του λειτουργία. Να κλείσει όλους τους χώρους κι εμείς θα πρέπει να βρούμε λύση σ’ αυτό. Γι’ αυτό και όλη την εβδομάδα πάνω σ’ αυτό δουλεύουμε. Ευελπιστώ την Κυριακή να βγουν στο γήπεδο όλα όσα κάνουμε».

Ο Δέλλας αναφέρθηκε και στην παρουσία παικτών της ΑΕΚ στην εθνική. «Μετά από πολλά χρόνια η ΑΕΚ έχει και πάλι διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε όλες τις βαθμίδες των εθνικών ομάδων. Από την άλλη όμως υπάρχει μια δυσλειτουργία όταν λείπουν αρκετοί παίκτες για να οργανώσεις μια καλή προπόνηση. Έχω όμως σε όλους τους παίκτες εμπιστοσύνη. Το είδα και στο φιλικό που παίξαμε με τον Παναιτωλικό. Όλοι όσοι έπαιξαν, έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Όλοι είναι πανέτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν την ομάδα».

Ενώ ο τεχνικός της ΑΕΚ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός στο ματς με τον ΠΑΣ, ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Άλλωστε ο Δέλλας δοκίμασε και στην χθεσινή και στη σημερινή προπόνηση τον Αργεντινό με την ομάδα των βασικών «Πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής στο προηγούμενο φιλικό. Αυτός ήταν άλλωστε κι ένας λόγος για τον οποίο έγινε το φιλικό. Ο άλλος ήταν για να πάρουν χρόνο και τα υπόλοιπα παιδιά. τα υπόλοιπα την Κυριακή».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ